Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, ha nagyon erős...

Mit csináljak, ha nagyon erős a vérzésem?

Figyelt kérdés

15/l vagyok, normális időközönként szokott megjönni, 3 és fél hét kezdettől-kezdetig. Probléma még, hogy nem 5, hanem 8 napig tart, és a 2. 3. és a 6. napon nagyon erősen megvan. A 2. napokon suliban alig tudok meglenni, minden egyes óra után mennem kell vc-re, ha nem akarok átázni.

Amúgy pedig betétet használok, nem tudom, mennyire lenne jobb tamponnal? Elég kellemetlennek tartom a cserét, szűz vagyok még, és fáj kivenni (még a feltevés elfogadható).

Mit csináljak? Esetleg valami háza praktika, vagy gyógyszer, amitől gyengül a vérzés? Használjak tampont betéttel együtt? (hogyha átázik a tampon, akkor ne ázzak el egyből)

2013. nov. 4. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
AZ hogy kinek hány napig tart egyéni, nekem felnött fejjel már csak 3 nap de tini korban nekem is 1 hét volt. Ha birod a atampont lehet betéttel együtt azokon az erös napokon, ha fájdalmas ne használd. Használj éjszakai betétet az jó hosszú is igy nem folyik félre és sokat is bir.
2013. nov. 4. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is a tampont javaslom, plusz egészségügyi betétet. Ha a tampon felhelyezése nem fáj, akkor a kivételének sem szabadna gondot okoznia, szerintem túl korán veszed ki. Amikor középiskolás voltam, az utolsó két évemben én is rászoktam a tamponra, mert azzal kibírtam 2szer 45percet plusz a köztük lévő 10-15 perces szünetet és amikor a 2. óra után mentem cserélni, akkor pont jó volt :)
2013. nov. 8. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!