Mit csináljak, ha nagyon erős a vérzésem?
Figyelt kérdés
15/l vagyok, normális időközönként szokott megjönni, 3 és fél hét kezdettől-kezdetig. Probléma még, hogy nem 5, hanem 8 napig tart, és a 2. 3. és a 6. napon nagyon erősen megvan. A 2. napokon suliban alig tudok meglenni, minden egyes óra után mennem kell vc-re, ha nem akarok átázni.
Amúgy pedig betétet használok, nem tudom, mennyire lenne jobb tamponnal? Elég kellemetlennek tartom a cserét, szűz vagyok még, és fáj kivenni (még a feltevés elfogadható).
Mit csináljak? Esetleg valami háza praktika, vagy gyógyszer, amitől gyengül a vérzés? Használjak tampont betéttel együtt? (hogyha átázik a tampon, akkor ne ázzak el egyből)
2013. nov. 4. 18:33
1/2 anonim válasza:
AZ hogy kinek hány napig tart egyéni, nekem felnött fejjel már csak 3 nap de tini korban nekem is 1 hét volt. Ha birod a atampont lehet betéttel együtt azokon az erös napokon, ha fájdalmas ne használd. Használj éjszakai betétet az jó hosszú is igy nem folyik félre és sokat is bir.
2/2 anonim válasza:
Én is a tampont javaslom, plusz egészségügyi betétet. Ha a tampon felhelyezése nem fáj, akkor a kivételének sem szabadna gondot okoznia, szerintem túl korán veszed ki. Amikor középiskolás voltam, az utolsó két évemben én is rászoktam a tamponra, mert azzal kibírtam 2szer 45percet plusz a köztük lévő 10-15 perces szünetet és amikor a 2. óra után mentem cserélni, akkor pont jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!