Fordult már veled elő ilyen?
Figyelt kérdés
Kb menstruáció előtt 1 héttel mindig felpuffadok, és mikor megjön nem elég az hogy görcsölök, de még iszonyúan szúr is a hasam :S. Mit lehet ezellen tenni?2009. nov. 15. 16:30
1/10 anonim 

válasza:

Szia!
Velem is előfordult már,sőt szinte minden hónapban...úgyhogy szerintem normális,ne aggódj:)
2/10 anonim 

válasza:

velem is mindig ez van! de én is azt hittem, h ez csak az én hülyeségem...
3/10 anonim 

válasza:

Esküszöm nekem még az arcom,orrom is feldagad,kb úgy nézek ki mint egy disznó olyankor.Sajna nem tudok mit tenni.
4/10 anonim 

válasza:

Persze, azért dagad fel kicsit, mert már vastag a méhfalad, és azért szúr, mert ahogy leválik, elszakadnak az erek és az fáj. Ez okozza a görcsöt is. Teljesen természetes, nem kell aggódni:) Ha a fájdalmat tompítani akarod, vannak rá gyógyszerek (még reklámozták is... csak elfelejtettem a nevét), vagy fogamzásgátló orvostól.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még egyetlen kérdés: a menstruációs görcsök enyhítése és a ciklusom pontos "beállítása" miatt 15 éves korom ellenére felírna a nőgyógyász fogamzásgátlót?
2009. nov. 15. 19:59
6/10 anonim 

válasza:

nekem és az egyik barátnőmnek menses előtt székrekedésünk van(a szervezet vizet tartalékol). ez is okoz puffadást, hasfájást, hasmegnagyobbodást.
7/10 anonim 

válasza:

Csalántea nekem mindíg beválik, vasat is szedek be ilyenkor + valamilyen fájdalomcsillapító és görcsoldó. A csalántea nagyon jól tisztít és megszünteti a puffadást is. Rendszeresen jártam az ügyeletre, úgy fájt sokszor.
Nem hiszem, hogy kéne az a hormongyógyszer, persze, ha élsz már nemi életet, írasd fel, de ha nem, ne mérgezd még vele a szervezeted!
8/10 anonim 

válasza:

Fogi gátlót ha szedsz majd elmúlik.
De a rendszeres nemi élet is jótékony hatású.
9/10 anonim 

válasza:

Ne ajánlgass geki fogamzás gátlót ilyesmire!!!
10/10 anonim 

válasza:

Nekem a fogamzásgátló ellenére is megmaradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!