Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is szőrös? (LENT BŐVEBBEN)

Nektek is szőrös? (LENT BŐVEBBEN)

Figyelt kérdés

szörösek a melleim és a hasam is 15 éves vagyok és ez zavar :S

barátnőmnek is mondtam és ő azt mondta h neki ott nincs :S

melyik a leghatásosabb módszer h tartósan eltünjön onnét?

2009. nov. 14. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Fodrászkellékesnél vettem 500Ft-rt szőkítőpont és 6 vagy 12%-os hidrogént (én utóbbit, bár állandóan le akarnak beszélni a 6%-osra, de eddig még nem lett bajom tőle). Fele-fele arányban összekeverem és egy kis műanyag akármivel fölviszem. kb 3-5 percenként nézem, hogy elég szőke-e már és utána vízzel és szappannal lemosom. Probléma volt, nincs.
2009. nov. 14. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne kamu? idióták. Arra nem gondoltatok, hogy akinek mondjuk dúsabb, sötét haja van, annak a szőrzete is lehet egy kicsit erősebb? Gondolom, hogy a Kérdezőnél is ez a helyzet. Nálam is egyébként. Vastagszálú, majdnem fekete hajam van és így erősebb a szőrzetem is a karomon, lábamon, a hasamon van egy csík, és a mellem között vannak ilyen kis barna pihék. A hófehér bőröm miatt elég jól látható és ez zavar. Nem olyan vészes, de mondjuk a hasamon levő csíkot gyantáztatom, a 2 mellem közti pihéket pedig szőkíttetem. Nem kell szégyellni, ne foglalkozz senkivel, hiszen nem tehetsz róla.
2009. nov. 14. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű hogy az előttem hozzászólók közt találsz jó tippeket, nekem hasonló problémám van, és e miatt én dokihoz szeretnék elmenni. De egy valamit pluszba: NE borotváld, mert rosszabb lesz mint volt
2009. nov. 14. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne kamu! Hihetetlen hogy egy ilyen apróságot valóságos TABU-ként kezeltek!

Biztosan van olyan nő akinek nincs, sokaknak viszont akad. Szemöldökcsipesszel húzgáld ki, én azzal szoktam. A borotvától csak rosszabb lesz. A krém meg a gyanta, nos hát...inkább ne. És ne aggódj rajta, mert kevésbé fáj, mint pl. akár a lábon.

2009. nov. 15. 03:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is szőrös.Nem tudom tényleg hogy a szőkítés tényleg jó e
2009. nov. 15. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is sötét szőrszálak vannak a mellem körül és a hasamon (még a köldökömtől egészen a melleimig középen egy csíkban is:( ). A mellbimbóm körül amit ki tudok, kihúzgálom szemöldökcsipesszel.. A szőkítésnek nincs vmi mellékhatása? A mellbimbók nem érzékenyek rá?
2009. nov. 15. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is szörös,De én epilálom!!!!De kifogom probálni a szőkitést..mert az epilátor erősíti...
2009. nov. 19. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!