A betadin krém mennyire jó hüvelygombára?
Figyelt kérdés
Kívülről nagyon viszket,jártam orvosnál de nem használt semmit amit felírt.Sok mindent kipróbáltam már ,hüvelyöbligetés,grapefruit cseppeket iszom és az öblítésnél is használom,kúpokat krémeket,intim szappant,de nem akar elmúlni,viszont folyásom nincs sok szinte alig,ezért kellene valami kívülre ,mert ott nagyon viszket2009. nov. 14. 14:10
1/8 anonim válasza:
Semennyire, mert az csak fertőtlenít, nem előzi meg az újraszaporodást és nem is tud annyit elpusztítani aminek éreznéd is a hatását.
Egyébként én is próbáltam már, bár tudtam, hogy nem fog használni... Hát be is jött a jóslatom sajnos.
Mióta van gombád?
2/8 anonim válasza:
Inkább Canesten vagy nődokival irass fel valamit.
3/8 A kérdező kommentje:
a canesten nem használt és még az orvos által felírt gyógyszer kúp és krém se,már lassan egy hónapja szenvedek tőle
2009. nov. 14. 15:46
4/8 anonim válasza:
Próbáld ki a Lovemonn Anionos betétet. A keletkező ózon baktérium és gombaölő.
5/8 anonim válasza:
de, jó rá a betadine krém. az ugyanis még erősebb gombaölő is mint a canesten. nyugodtan hazsnálhatod.
(betadine hüvelykúp is létezik, szintén gobmára)
6/8 anonim válasza:
ja ésha lactacyd-ot használnál, akkor ne használd tovább.
cseréld le olyanra ami a hüvely PH-jával egyezik,
7/8 anonim válasza:
árban mennyibe kerül a betadine krém?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!