Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátlótól nincs menzesz...

Fogamzásgátlótól nincs menzesz - Tapasztalt már valaki ilyet?

Figyelt kérdés
Nem csak egy menzesz kimaradásáról vna szó. Zoely-t szedek, mert az előző gyógyszerem nem volt megfelelő hol előbb jött meg hol később.. Ezt újonnan felírta az orvosom akinek az első 3 hónap után jeleztem is,hogy nincsen menzesz.Először egy lehelletnyi volt de azóta semmi. Már 6. hónapja szedem ezt s azóta beállt ez,hogy nincs. Az orvosom azt mondta,hogy ez így jó és miért zavar, Így "állít be" a gyógyszer.Van valakinek hasonló helyzete vagy volt? Lehetséges,hogy kellene egy kivizsgálás,hogy vajon miért nem reagálok rendesen a gyógyszerekre? :/ Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 29. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen típusút szedsz, de szerintem ez nem normális. Teszteltél már? Nem ám kiderül, hogy terhes vagy, aztán szeded a bogyeszt...
2013. okt. 29. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem, ez egyáltalán nem normális!

Fogamzásgátló szedése mellet megvonásos vérzésnek kell jelentkeznie, amennyiben ez nincs, az gond!

Nekem volt ilyen, a gyógyszer csinálta, kaptam egyet, ami meghozta a vérzésemet, majd pedig kaptam egy másik fog. gátlót és az mellett már minden rendben volt.

Menj másik orvoshoz!

Amúgy az már régen rosszul kezdődik, hogy még kivizsgálva sem voltál...

2013. okt. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!