Fogamzásgátlótól nincs menzesz - Tapasztalt már valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Nem csak egy menzesz kimaradásáról vna szó. Zoely-t szedek, mert az előző gyógyszerem nem volt megfelelő hol előbb jött meg hol később.. Ezt újonnan felírta az orvosom akinek az első 3 hónap után jeleztem is,hogy nincsen menzesz.Először egy lehelletnyi volt de azóta semmi. Már 6. hónapja szedem ezt s azóta beállt ez,hogy nincs. Az orvosom azt mondta,hogy ez így jó és miért zavar, Így "állít be" a gyógyszer.Van valakinek hasonló helyzete vagy volt? Lehetséges,hogy kellene egy kivizsgálás,hogy vajon miért nem reagálok rendesen a gyógyszerekre? :/ Köszönöm a válaszokat!2013. okt. 29. 18:42
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, milyen típusút szedsz, de szerintem ez nem normális. Teszteltél már? Nem ám kiderül, hogy terhes vagy, aztán szeded a bogyeszt...
2/2 anonim válasza:
Nem, ez egyáltalán nem normális!
Fogamzásgátló szedése mellet megvonásos vérzésnek kell jelentkeznie, amennyiben ez nincs, az gond!
Nekem volt ilyen, a gyógyszer csinálta, kaptam egyet, ami meghozta a vérzésemet, majd pedig kaptam egy másik fog. gátlót és az mellett már minden rendben volt.
Menj másik orvoshoz!
Amúgy az már régen rosszul kezdődik, hogy még kivizsgálva sem voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!