Most akkor mi van? ( lelet )
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet h mivel több mint 1 hónapja nem jött meg a menszeszem felkerestem a nőgyógyászom ill hüvelygombás panaszok miatt is mert az meg mindig kiújul :/ kaptam egy leletet meg említett a doki gyógyszert de nemtudok rajta eligazodni -.- kikerestem googlén h egy kenőcs és tabletta gomba ellen de nem írta fel viszont vény köteles..
a menstruációm elmaradásával kapcs pedig mivel 3 teszt negatív ha 2 héten belül nem jön meg vissza kell mennem tesztel ..kontrollra és nem értem h miért nem kaptam akkor receptet a gombámra? bocsi nem szeretek értetlenkedni de.. ez nekem magas most :D vagy olyan hülye lenne az orvos h elfelejtette? ja és a páromnak sem ártana ilyen gyógyszer
2013. okt. 27. 18:35
1/1 anonim válasza:
gomba esteén aa párod elég ha keni magát a legjobb a candibené krém, jobb mint a canesten. Kenje 3-4 napig napi 3-5 ször. Nönél viszont nem árt a tenyésztés mivel a gombának is több fajtája van. ha pl candida akkor a gyógyszer nem is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!