Mitől lehet? A barátommal orálisan szexeltünk.
Figyelt kérdés
A barátommal orálisan szexeltünk, utána másnap azt tapasztaltam h a hüvelyemből darabos fehér izé folyik. Esetleg az lehetett a gond h nem mosott előtte kezet? Vagy gyanakodjak arra h megcsalt, egy hüvelygombás nő megfertőzte és ő meg át adta nekem. Nem merem ezt felhozni neki, elég cikis téma.2013. okt. 27. 17:15
1/11 anonim válasza:
Jézusom, te azt se tudod miről beszélsz...
2/11 A kérdező kommentje:
ezzel aztán baromi sokat segítettél
2013. okt. 27. 17:20
3/11 anonim válasza:
Lehet persze akkor is .ha megcsalt,de akkor is ha a kezével a végbél környékéről "odakent"valami kórokozót. De akár te "önállóan" is megfertőződhettél pl. közös WC-n. Ez nem egy klasszikus nemi betegség,amit csak közösüléssel lehet elkapni.
5/11 anonim válasza:
Valószinű, hogy gomba. Ezt nem csak szexuális úton kaphatod el, lehet hogy nem jól szellőzik az alsónemüd, idegen wc-n voltál, koszos volt a keze, stb. Nagyon makacs fertőzés..Jobb az elején kezeltetni.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.. szóval akkor nem csak megcsalástól lehet , bár hallottam azt is ,hogy a hüvelygombát nők adják át pasiknak , a pasik csak hordozók.. ezért godnoltam a megscalásra
2013. okt. 30. 00:48
7/11 anonim válasza:
ez részben igaz, de erösen korlátozott részigazság, a candida úgy van, hogy alapból egy velünk szimbiózisban élö gomba, tehát mindkettönknek haszna van a másikból, ez jó dolog. a gond akkor van ha bélflóránk aerob bacijai megcsappanak, ezáltal felborul a természetes sav/bázis egyensúly, a candida aki a savas környezetet kedveli könnyen elszaporodik, ezt hívják candidiázisnak, vagy candidia túlszaporodásnak, majd a bélböl különbözö helyekre fertözödhet, pl vér, vagy hüvely. azonban a hímvesszöre a gyomorból, vagy a vérböl sem tud terjedni, hanem csak a közösülés által.
8/11 anonim válasza:
ezért kérdeztem hogy fehér e a nyelve
9/11 anonim válasza:
meg neked viszket e? úgytudom ha nem viszket akkor nem ez a bajod, de ez nem tuti. hogy gyomrodban van e ilyen jellegü probléma annak könnyen utánajárhatsz, keress rá candida gomba teszt
10/11 anonim válasza:
mármint: rita candida gomba tesztelése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!