Mit csináljak ha 3 hónap az előjegyzés a nőgyógyászhoz, de nekem most kellene?
Szép új világ.....
Magánorvos jó kis pénzért.
Telefonálj a nőgyógyászhoz, és mondd meg, hogy sürgős. Erős akut tünetekkel előre szoktak venni az előjegyzésben. Nyilván pl vérzésekkel meg hasonlókkal sem lehet várni, úgyhogy szólj nyugodtan.
Az antibiotikum megölheti a normál flórádat, ettől gombás fertőzést kaphatsz leginkább.
na hát addig vacilláltam, hogy már csak fél óra van a rendelésből, az alatt oda se érek :'(
Azért köszi a válaszokat...
Nem lehet tudni, hogy nálad mi okozza ezt, baktérium, gomba és parazitafertőzés, vagy vegyes fertőzés is lehet, és ha biztosan tudnánk, hogy gomba, akkor se tudnánk, hogy milyen fajta.
Mindenesetre a tüneteid elsősorban erre hajaznak.
Megpróbálhatsz egy vény nélkül kapható gombaellenes szert, de az sem minden fajta gombára jó, és elég sokszor az csak arra elég, hogy elnyomd a tüneteid, és újra meg újra visszatérjenek. Van aki egy élet alatt nem tud megszabadulni tőle többet, miután az elején elhanyagolta. Úgyhogy én inkább nőgyógyászhoz mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!