Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet a méhnyakrák elleni 3...

Lehet a méhnyakrák elleni 3 oltás közt szeretkezni?

Figyelt kérdés
nekem levileg ugy lenne h egyet decemberbe egyet januárba egyet májusba ha minden igaz. És ez a 3 oltás közt lehet szeretkezni?
2009. nov. 12. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet, már az elsőtől is lesz védettséged!
2009. nov. 12. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

nem.

sőt előtte sem tanácsos szeretkezni, szüzen kell beadatni. és nemvéd az első oltástól, csak a 3.-tól.

2009. nov. 12. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
hát gondold már végig logikusan... szerinted miért van szükség 3 oltásra??? passzióból? azért mert csak 3 oltás után véd... szexelhetsz de ha összeszeded a hpv-t akkor még nem leszel védett ellene a 3. oltás előtt...
2009. nov. 12. 23:12
 4/12 anonim válasza:

Szeretkezni éppen lehet, csak akkor a szüleid kidobtak 60-120 ezer forintot (attól függ hol támogatják). Amúgy szűzen kell beadni, és csak a 3. oltás után véd. Az első válaszolónak ne higgy.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és még szűz?

Üdv: 19L

2009. nov. 12. 23:14
 5/12 anonim ***** válasza:
De amúgy miért kell szüzen beadni?
2009. nov. 12. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:

azééééért, mert a HPV lappang. az nem derül ki rögtön ha elkaptad akár évekig is ott lappanghat benned és semelyik orvos sem jön rá.

és ezért kell szüzen beadni, mertha még szűz vagy, akkor nemvalószínű h elkaptad még.

(csak azt nemveszik számításba h nemcsak szex útján terhed, hanem testnedvekkel is, és aki nemszűz, az csinál minden mást, orált, anált, stb, és így uganúgy elkaphatja. uigaz jóvl kisebb az esély, de nem 0%)

2009. nov. 12. 23:30
 7/12 anonim ***** válasza:
elírtam a zárójeles részt, azt akartam írni, hogy: aki SZŰZ az csinál minden mást, orált, anált, stb
2009. nov. 12. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:
oksi, így már értem:)
2009. nov. 12. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Először arról volt szó, hogy érintetlen lányok kaphatják a védőoltást, akik még nem kontaminálódtak a vírussal.

Lehet, hogy azóta alakítottak az összetételén?

2009. nov. 13. 07:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy közben nem lehet szexelni. De azt én sem értem, hogy mondjuk óvszerrel sem lehet??
2009. nov. 13. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!