Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha felfáztam, és kamillateát...

Ha felfáztam, és kamillateát fecskendezek a hüvelyembe, attól jobb lesz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 13:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Forró ülőfürdőt vegyél, igyál sok forró teát, bugyoláld be magad alul és ha tudsz, egyél grapefruitot. Két nap alatt el kell, hogy múljon.
2013. okt. 24. 14:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha véres a vizelet, vagy fáj a veséd akkor viszont irány az orvos, a kamilla nem csinál semmit a hüvelyed PH-jával ha pisilés után áttörlöd vele magad.
2013. okt. 24. 14:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne fecskendezz semmit sehova, hanem menj orvoshoz! :)
2013. okt. 24. 14:24
 14/21 anonim ***** válasza:
orvos, mikor én felfáztam csak antibiotikumos kúrával tudták a vizeletemből eltüntetni a bacikat
2013. okt. 24. 14:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Olyan nehéz elmenni az urológiára?

Ott receptre felírnak gyógyszert és egykettőre kikúrálhatod magad

2013. okt. 24. 15:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy doki...

De ha nem akarsz esetleg feleslegesen elmenni, akkor vegyél egy MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsíkot. Ha nem mutat ki semmit, akkor jó meleg kamillás ülőfürdő, ill. sok folyadék 2-3 nap alatt helyrehoz.

Ha kimutat a tesztcsík bármit is, akkor viszont mindenképpen doki!

2013. okt. 24. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Háziorvostól kérj beutalót vizeletvizsgálatra a laborba. A beutalóval leadsz egy kis üveg vizeletet és megtudod szükséges kezelés, vagy nem? Addig igyál sokat teát, kamillát is és melegvízbe üljél.
2013. okt. 24. 16:58
 18/21 anonim ***** válasza:

A hólyaghurut tünetei:

enyhébb esetben gyakori vizelési inger, gyakori kevés vizeletürítés. Marasztaló érzés: a pár csepp vizelt távozása után még mindig azt érzi az emberlánya, mintha kellene, mintha nem ürült ki mind.

Következő lépcső fok: a vizeletürítés végén csípő , égő érzés, majd határozott fájdalom.

Ennél súlyosabb, ha láthatóan véres a vizelet / mikroszkópos vérvizelés már kezdettől lehet, de ezt szabad szemmel nem látjuk/.

Jól írták a válaszolók: menj el a háziorvoshoz. Kapsz antibiotikumot. Ha ez az első eset egy alkalmas kezelés is elég / este egy tasak Monural/, ha súlyosbodnak a tünetek 5 napos antibiotikum kúra szépen meggyógyít. Már a második tabletta bevétele után javulnak a tünetek. Ne várj napokat, mert a hólyagból a húgyvezetéken keresztül felszálló fertőzés jöhet létre és vesemedence gyulladásod is lehet.

2013. okt. 24. 16:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Menj a háziorvoshoz és vigyél magaddal vizelet mintát.

Ne izgulj nem fognak ott megvizsgálni, csak a vizeletet és kapsz majd antibiotikumot rá. A gyógyszertárban kérjél hüvelyhelyreállítót is, mert anélkül az antibiotikum gombát okozhat, csak ezt valahogy elfelejtik az orvosok közölni veled.

2013. okt. 24. 18:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Akkor is menjek el orvoshoz, ha már sokkal jobb? ( rengeteg teát ittam)
2013. okt. 25. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!