Csomó a mellemben? Mi lehet ez?
Úgy vettem észre, hogy fájt. Lehet hogy én, vagy a barátom megnyomtuk. Most jött meg, gondoltam arra is, hogy azért fáj a cicim. Máshol már nem fáj, csak ott.
Nem tudom, hogy azért fáj-e, mert piszkálom, vagy amúgy is. Néha szoktam nézegetni, tapogatni, nem tudom hogy milyen a normális, és milyen, ha csomó van benne.
Most nem tudom, hogy mi is ez, lehet, hogy csak egy tejmirigy, vagy valami meg van dagadva, megütöttem, vagy megnyomtam, és azért fáj, és bedagadt, mert piszkáltam, vagy valami baj van? Szárazbab nagyságú kb.
18 éves vagyok. Ilyen korban is lehet baj? Menjek orvoshoz?
Borzasztóan hullik a hajam, egyszerre 30-50 szál is, és a nyakamon, hajtövemnél fájó nyirokcsomóim vannak. Lehet ezeknek valami köze hozzá, vagy csak beképzelem magamnak?
Előre is köszönöm a normális válaszokat, kezdek nagyon félni..
A háziorvos megállapítja, hogy a nyirokcsomóid gyanúsak-e. Az emlőben levő csomó természetét tapintással nem tudja felmérni, de ad beutalót emlő ultrahangra.
Ilyen fiatal korban rosszindulatú daganat előfordulása nagyon ritka. Ami meg a hajszálvesztést illeti, napi 100 szálig normális. Nézz utána a neten, írd be a gógliba, hogy hajhullás.
Igen, elképzelhető.
Ha elmúlik a mensi után, akkor biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!