Picihasim kérdése:
Hüvelyfájdalom (punci) menstruáció alatt? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mióta szültem azóta van ez a problémám. Az első nap nincs sok vérzésem, de a második és harmadik nap rengeteg. Amikor állok, akkor elkezdi a fájdalmat, két napig tart. A szeméremajkak és a bemenetnél, úgymond a puncim fáj. Annyira szokott fájni, hogy alig bírok állni. Amikor sokáig állok borzalmas fájdalom tör rám. Szinte hányingerem van tőle. Le kell ülnöm és akkor elmúlik. Szoktatok ilyet érezni?? Remélem érthetően fejeztem ki magam. Álló munkát szinte nem is tudnék végezni ebben a két napban :/. A hasam is szokott görcsölni, de ez a punci fájdalom még rosszabb :( Van valami gyógyír??
Köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 23. 10:10
1/1 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen alkat vagy
:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!