Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Iszonyatosan görcsöl a hasam,...

Iszonyatosan görcsöl a hasam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek! Menstruálok, és most valami elviselhetetlen fájdalom jött nekem. Máskor is szokottt, mikor megvan, de ennyire nem.

Mit csinálhatnék, ami enyhíti? Vagy milyen gyógyszert tudnék gyorsan venni, ami tényleg használna? Ja és nem túl drága mert kb 600 ft van most nálam.

Előre is köszi.

2009. nov. 12. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
ketoprofen..:D
2009. nov. 12. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
ja és próbálj meg egy kicsit tornázni. ezt nem ugy értem, hanem csinálj kb 6-7 gugolást akármennyire is fáj, vagy oldalra hajladozz egy kicsit vagy ugrálj egy párat.komolyan. nekem használt
2009. nov. 12. 10:29
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi. hát megpróbálok megmozdulni.
2009. nov. 12. 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Algoflex M - ez kimondottan a menstruációs fájdalomra van

hát, itt azt írja, hogy 724 Ft, de azt hiszem, újabban ugye lehet venni gyógyszert szemenként is, nem?

2009. nov. 12. 10:33
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
de amúgy a barátnőm is ilyen fájdalmakkal küzd mindig , ő pedig azt csinálja h egyből fekszik le és fájdalmába alszik és aztán enyhűl ha felébred:D
2009. nov. 12. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Nekem egyszer görcsölt iszonyatosan. Igaz, akkor nagyon erősen véreztem is. Bementem az ügyeletes kórházba, ott megvizsgált az ügyeletes nőgyógyász és adott egy fájdalomcsillapító szurit. Mire hazaértem teljesen elmúlt a fájdalom. (Fizetni nem kellett.) Jobbulást!
2009. nov. 12. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

A flector tuti kiütne,de az receptes.Nekem annyira erős görcseim vannak,hogy olyankor nem vagyok magamnál de szó szerint.A doki meg tudja mi jó:S

Legközelebb írass fel,mond meg neki h nagyon erős fájdalmaid vannak.

Addig is meleg vizes palack,és hát nekem van egy pont csiklónál amit ha megnyomok,szűnik a fájdalom,lehet vmi akupunktúrás pont:D

2009. nov. 12. 10:51
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Együttérzek, ugyanis nekem is ez a bajom. Nem aludtam éjszaka, elmentem dolgozni, de nem bírtam és haza jöttem. Nekem a panadol extra vált be eddig a legjobban, ma már 3-mat vettem be, ami ugye nem túl jó, de most már jobban vagyok. Kitartást neked.
2009. nov. 12. 11:00
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy mi a szitu? jobban vagy?
2009. nov. 12. 11:23
 10/10 A kérdező kommentje:

Vettem ilyen Algoflex M-et, most egy kicsit jobb, de még mindig nagyon görcvsöl, én nem tudom most miért görcsölök ennyire..

Amúgy 10:51-es a Flector alatt mit értesz? Mert van itthon valami Flector por féleség.. Ez jó?

2009. nov. 12. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!