Iszonyatosan görcsöl a hasam, mit tegyek?
Segítsetek kérlek! Menstruálok, és most valami elviselhetetlen fájdalom jött nekem. Máskor is szokottt, mikor megvan, de ennyire nem.
Mit csinálhatnék, ami enyhíti? Vagy milyen gyógyszert tudnék gyorsan venni, ami tényleg használna? Ja és nem túl drága mert kb 600 ft van most nálam.
Előre is köszi.

Algoflex M - ez kimondottan a menstruációs fájdalomra van
hát, itt azt írja, hogy 724 Ft, de azt hiszem, újabban ugye lehet venni gyógyszert szemenként is, nem?

A flector tuti kiütne,de az receptes.Nekem annyira erős görcseim vannak,hogy olyankor nem vagyok magamnál de szó szerint.A doki meg tudja mi jó:S
Legközelebb írass fel,mond meg neki h nagyon erős fájdalmaid vannak.
Addig is meleg vizes palack,és hát nekem van egy pont csiklónál amit ha megnyomok,szűnik a fájdalom,lehet vmi akupunktúrás pont:D

Vettem ilyen Algoflex M-et, most egy kicsit jobb, de még mindig nagyon görcvsöl, én nem tudom most miért görcsölök ennyire..
Amúgy 10:51-es a Flector alatt mit értesz? Mert van itthon valami Flector por féleség.. Ez jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!