Jajj. Mi lehet az? Nagyon felek. Mi tortenik velem?
Figyelt kérdés
szoval,az utobbi 1 hetben eszrevettem h elkezdett visztni a puncim .. azt is eszrevettem,mikor szethuztam h belul pirosos szine van,nem rozsaszines.. aztanmost fel van dagava a puncim .ja es eszrevettem h a nagyajkamon van egy kis gob ..eddig is fajt a jobb nagyajkam nehabmikor pl a bugyit kcsit jobban felhuztam,sbmost megneztem s ereztem egy kis gobot ..borom alatt talalhato es ha kicsit megnyomo faj.mit csinaljak?? .. a gob mi lehet.? nagy baj az?. es hova tenyem a feldagadt puncim? :/ , nagyon felek most..:/2013. okt. 20. 22:47
1/7 A kérdező kommentje:
viszketni* , elore is bocsanat a helyesirasi problemak miatt..telefonon vagyok
2013. okt. 20. 22:50
2/7 anonim válasza:
Túlparázod. A viszketés és a dagadás lehet egy enyhe fertőzéstől; menj nőgyógyászhoz, és kérj tőle tanácsot. A göb pedig minden valószínűség szerint egy begyulladt szőrtüsző vagy hasonló komolyságú dolog. Nyugi!
3/7 A kérdező kommentje:
jaaj . remelem is hogy csak tulparazom. :/ :(
2013. okt. 20. 22:59
4/7 anonim válasza:
1. Nögyogy
2. Megnyugszik.
3. Ezután nem szexel koszos. barmokkal!!!!!!!
5/7 A kérdező kommentje:
nem szoktam koszos barmokkal sexelni ..:) , csak a baratommal de vele is mar reg voltam..es O nem koszos!:D
2013. okt. 21. 06:12
6/7 anonim válasza:
Csak egy dolgot tehetsz. El kell menned orvoshoz!
7/7 anonim válasza:
Valamilyen fertőzésed van, az orvos fog rá adni valamit. A göb az nem vészes az egy begyulladt verejtékmirigy. Ez utóbbi elmúlik magától is. Persze ha már az orvoshoz mész mutasd meg ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!