Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Suliból megyek majd nőgyógyász...

Suliból megyek majd nőgyógyászhoz. Egy gyors tisztálkodás elég? Nem tudok hazajönni.

Figyelt kérdés
Most megyek először. Anyám jól elintézte, mert időpontra megyünk, de nem tudok előtte hazajönni. Reggel lezuhanyoznék, de szerintem előtte is kéne, legalábbis úgy kényelmesebb lenne. A suliban vannak zuhanyzók, bár annyira nem szívesen zuhanyoznék, de nyilván fogok. Bár még sosem zuhanyoztam ott, ebből kifolyólag nem tudom, hogy egyáltalán működik-e a zuhanyzó :D
2013. okt. 20. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
elég áttörölni magad valamilyen nedves törlőkendővel
2013. okt. 20. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, nedves törlőkendő, vagy nedves vécépapír. Más is megy nőgyógyászhoz munkából, nyugi.
2013. okt. 20. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen elég egy törlőkendő,bár tényleg jobb ha az ember előtte ott letudja magát zuhanyozni,mert azért a wc papír darabok eléggé beletudnak néha a nuni részhez ragadni.

Majd meséld el mi volt?

2013. okt. 21. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!