Nagyon kemény a mellem és fáj is. Van benne egy nagy csomó. Mit csináljak? 14/l
Figyelt kérdés
Olyan mintha az egész mellem egy csomóból álna. Emellett még nő is ugyhogy fáj. Nagyon meg vagyok ilyedve!!2013. okt. 19. 18:26
11/29 anonim válasza:
Teljesen normális a korodban ez, a mirigyek miatt van.
12/29 A kérdező kommentje:
egy kicsit megnyugodtam de azért elmegyek dokihoz
2013. okt. 20. 12:03
13/29 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy dokihoz akarsz menni. Más úgysem tud biztosat mondani, és főleg gyógyítani nem lehet interneten keresztül!
14/29 anonim válasza:
Gyógyítani csak azt kell ami beteg!!!!
Ha valami egészséges, akkor kár lenne "tönkregyógyítani".!
15/29 anonim válasza:
De diagnózist sem lehet interneten felállítani, következésképpen nem lehet megmondani, hogy a Kérdezőnek van-e baja vagy nincs, és ha van, akkor pontosan mi.
16/29 anonim válasza:
Tulajdonképpen, akkor szerinted minek van ez az egész oldal?? Menjen mindenki orvoshoz, azt annyi!
17/29 anonim válasza:
Sok értelme nincs is ennek az oldalnak. Azért vannak az orvosok, hogy ők diagnosztizáljanak és gyógyítsanak. Ez az ő dolguk.
18/29 anonim válasza:
Egyébként ez az oldal tapasztalat cserére jó, de az nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot, a pontos, szakszerű diagnózist és a megfelelő kezelést!
19/29 anonim válasza:
Azt értem, de neked milyen tapasztalatod lehet itt a nők egészsége rovatban?
Vagy az a tapasztalatod, "menj orvoshoz"?
20/29 anonim válasza:
31%-os! Azzal törődj amit írok, és ne azzal, hogy ki vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!