Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mostanában sokszor viszket...

Mostanában sokszor viszket ott lent?

Figyelt kérdés
Néha elmúlik, néha visszajön.. Gombás biztos hogy nem vagyok, hiszen nem büdös és semmi sárga nincs ott, csak fehér folyásom van, mint mindig. RÉgen sosem viszketett. Lehet azért, mert már ott is szőrös vagyok? Lehet a szőr szúr?(sosem borotváltam) Vagy valami allergia? Sürgős! 17/L
2013. okt. 16. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vizsgálat nélkül nem lehetsz biztos benne,h nincs egy kis gombásodásod. De viszkethetsz allergiától is,a szőrzettől nem valószínű,hiszen ha 17 éves vagy már egy jó ideje szőrös,úgyhogy régebben is viszkettél volna. És ugyan ritkán,de még manapság is előfordul pediculosispubis(tetvesség).

Ez nem a mosakodás hiányától van,hanem fertőzés,amit bárki elkaphat.

Nem azt mondtam ezzel,h neked az van,de látatlanban nem lehet megmondani mi lehet az oka.

2013. okt. 16. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Fertőzés? De hogyan, ha nem mosakodtam együtt, ill. soha nem voltam együtt senkivel ruha nélkül sem...?

Nem, régen nem voltam ennyire szőrös. Lehet azért mert kinőtt még?

2013. okt. 16. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szedtél antibiotikumot mostanában?
2013. okt. 17. 08:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem. Amúgy ekcémás vagyok, lehet oda is kihat..?
2013. okt. 17. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet.
2013. okt. 17. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze,hogy ott is lehet. Ne használj semmilyen illatosított,színezett,tartósított dolgot fürdéshez. Legjobb a gyógyszertári mosakodószappan,vagy (lehet,h meglepő),de a régi Flóra mosószappan. Vigyázz arra is,h milyen betétet használsz. Az se legyen illatos,v. műanyag borítású.A bugyidat pedig (de ha ekcémás vagy,másodat is) úgy mosd,h mosás után 2-3 x öblítsd ki tiszta vízzel.
2013. okt. 17. 09:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Bekentem hintőporral és elmúlt. :D Köszi a válaszokat.
2013. okt. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!