Mit csináljak hüvely gombám van?
Figyelt kérdés
az az érzésem hogy hüvely gombám van...viszket a puncim sok a folyásom és a szőrömön morzsáslódó darabkákat szedek le..ráadásul meg néztem a folyásom ami sok is és mikor meg néztem az ujjammal hogy milyen színű rá kentem a wc papirra és takony zöld színe volt..és az állaga is túrós
be kentem magam canesten combival.tudom szart se ér ilyenkor de nekem be szokott válni. ilyen zöld színű azt hiszem most van először. a lényeg hogy csak 25-én tudnék anyával el menni a nő dokihoz mert nem Magyarországon élek és 25-én már ott leszek. de addig mit csináljak?:(
12/l
2013. okt. 16. 16:23
11/21 A kérdező kommentje:
:) értem...de csak 25-én tudnék el menni orvoshoz:/
2013. okt. 16. 17:07
12/21 anonim válasza:
13/21 A kérdező kommentje:
oké köszönöm! :)
2013. okt. 16. 17:11
14/21 anonim válasza:
A zöld folyás nem gombára utal. Elég valószínű, hogy gomba és baktérium egyszerre van neked (vegyes fertőzés). Orvos kell hozzá, a váladékot ki kell tenyészteni, így tudnak gyógyszert adni.
15/21 anonim válasza:
Ne törődj a gorombáskodó, "hozzáértő" válaszokkal, mert az itt válaszolgatók több mint fele férfi és nem nő!
Ennek tudatában kezeld a válaszokat!
16/21 A kérdező kommentje:
Nem teljesen zold.feher es tegnap lattam benne zoldet.de ez mar ma nincs
2013. okt. 17. 16:00
17/21 anonim válasza:
Tényleg szőrős a pinád? Tényleg 12 éves vagy és ennyire igénytelen? Akkor az minidig jó büdös lehet, főleg nyáron. Hányinger!
18/21 anonim válasza:
#17, természetesen semmi közöd nincs hozzá, hogy szőrös-e neki vagy sem. A nők 75%-ának hál istennek van rajta valamennyi szőr, különben úgy néznének ki, mintha egy ötévest dugnál.
19/21 A kérdező kommentje:
Uristen...te is valami elme beteg lehetsz valaszolo..es ha 12 eves vaagyok? Mas nem kaphat el fertozest? -.-" Istdnaldjamegazolyanokatamilyentevagy
2013. okt. 18. 06:59
20/21 anonim válasza:
Emberek. Lehet hogy szőrös akármije, de az agya már most érettebb talán mint egyeseknek, akiknek nincs nagyobb boldogság az életükben mint hogy a " pina" szót írogassák egyfolytában, ugyanis a kis mákszemnyi agyuk ennyire futja. 12 éves kislánynak most figyeljetek rothadtul nem kell még borotválgatnia semmilyen testrészét! Hova fajul a világ? Törődjenek az ilyen gusztustalan intelligencia hiányos vadbarmok inkább a saját ocsmány szőrzetükkel és esetleg azzal, hogy kijárjanak egy 8 osztályos iskolát, mert látom itt sokan kb még ennyire sem vitték. Gratulálok! Ha pedig annyira szellemileg és pszichésen sérültek vagytok, takarodjatok Pszichológushoz vagy vonuljatok intézetbe távol a külvilágtól...Na most pedig kedves kérdező. Ne stresszelj, a doki megmondja, esetleg próbálj meg utána nézni milyen gyógynövények jöhetnek ilyen esetben számításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!