Hogyan lehet helyre állítani az intim terület ph értékét?
Figyelt kérdés
van valami módszer?2009. nov. 10. 22:33
1/13 anonim 

válasza:

Tejsav (gyógyszertárban kapható),intim lemosok,tejsavas kapszulák
2/13 anonim 

válasza:

Patikaban lehet kapni irrigalo szert.
4/13 anonim 

válasza:

Bárhol, ahol kozmetikumot árulnak vannak intim mosakodók. Nőknek ajánlják, de férfiaknak is jók.
5/13 A kérdező kommentje:
és a tejsavas kapszula az mennyibe kerül?van vmi mellékhatása?köszi a válaszokat
2009. nov. 10. 22:42
6/13 anonim 

válasza:

ha gombád van, nehazsnáld az tejsavas dolgokat mert csak elszaporodnak mégjobban. előbb írtsd ki, aztán hazsnáld.
nincsen mellékhatása.
van tejsavas kúp, azolyan 2700 ft körpülvan a DM-ben.
a patikai tejsav az olcsó 1000ből megvan, de ahhoz kell irrigáló, dm-ben olyan 2000 ft körül van.
és ne asználj lactacyd-ot mert attól nekem folyton felborult a PH-m. (mivel jóval magasabb mint az intim területek normális ph-ja. niveat használj az azonos PH-ju)
7/13 anonim 

válasza:

Én nemrég kezdtem használni a Multi Gyn Actigel-t (itthon mostanában hozták forgalomba). Ez annyival tud többet, mint a sima ph-értéket helyreállító vagy gombaölő szerek, h' magát a nyálkahártyát is regenerálja, és a gombákon kívül a baktériumok szaporodását is megakadályozza. Tény, h' nem olcsó, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze mosakodáshoz kizárólag tejsavas cuccot használtam eddig is, de ez sajnos nem mindig elég.
8/13 anonim 

válasza:

Bocs! ezt a Multi Gyn Actigel-t hol lehet kapni, és mennyibe kerül?
9/13 anonim 

válasza:

Patikában, és ha jól emlékszem 3.500,-Ft körül volt, 50 ml-es tubus.
10/13 anonim 

válasza:

Valaki nemrégiben azt válaszolta egy hasonló kérdésre, hogy ő natur joghurba mártott tampont tett fel magának. Megkérdeztem a nőgyogyit és meg fogtok lepődni, ő is javasolta! Csak natur, élőflórás és lehetőleg bio legyen. 2-3 napig ajánlotta a kúrát, este egyet feldugsz, reggelig "dolgozik". Napközben tanácsos tisztaságit betenni, mert folyamatosan ürül a joghurt (is). Így viszont párszáz forintból megvan a kezelés (1 doboz bio joghurt 110 Ft + 2-3db tampon). Én már túl vagyok egy joghurtos éjszakán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!