Szex után a páromnál ezek a tünetek jelentkeznek: égető érzés, mintha sebes lenne a pénisze, a felső hámréteg lehámlott. Nekem semmi bajom. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Először 2 hónappal ezelőtt jelentkezett, akkor a párom elment bőrgyógyászhoz, kapott antibiotikumot, kenőcsöt rá, elmúlt neki. Az orvos akkor azt mondta, herpesz szerű valami volt, de mégse az. Az én nőgyógyászom szerint nekem nem volt bajom, mivel semmi hasonló tünetem nem volt, igaz, meg sem vizsgált, csak az elmondottak alapján mondott véleményt. Azóta legelőször múlt héten voltunk együtt a párommal, akkor minden rendben volt. Ma újra együtt voltunk, most viszont újra az történt, mint 2 hónapja. Úgy gondoljuk, biztos nekem lehet valami bajom, bár nincsenek tüneteim. Volt valaki hasonló helyzetben?2013. okt. 13. 17:06
1/9 anonim válasza:
Talán nem kellene napi több emberrel lefeküdnöd.
Ha ez a hivatásod, akkor bocsi.
2/9 anonim válasza:
szépen el kellene battyogni mind a kettőtöknek a bőr- és nemibeteg gondozóba és mind a kettőtöknek kenettenyésztést kellene csináltatni
3/9 anonim válasza:
Szerintem a nőgyógyászod azért nem vizsgált meg, mert nem volt hozzád gusztusa...
4/9 A kérdező kommentje:
Attól, mert valakinek előjön egy ilyen probléma, rögtön k*rvának kell kikiáltani?
2013. okt. 13. 17:26
5/9 anonim válasza:
Túlérzékeny lehet a bőre talán, meg mintha olvastam volna ilyen esetben fehérjeérzékenységről. Más nőkkel nem volt ilyen problémája? Síkosító allergia? Gumit nem tudnátok használni?
6/9 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt, sose volt még hasonló problémánk se. Nem értem, mert páromnak nagyon csúnyán néz ki,nagyon szenved, nekem semmi bajom.
2013. okt. 13. 18:05
7/9 anonim válasza:
Ma is megbizonyosodtam róla, hogy az emberek egyre rosszindulatúbbak.
8/9 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! Ez nekem már nem újdonság sajnos!
9/9 b.anita válasza:
Együttlét után, mosakodjon meg a párod és figyeljétek meg, akkor is előjön- e ez a probléma. Te meg azt figyeld meg, hogy a ciklusod melyik szakaszában vagy, amikor ez a helyzet áll elő. Valószínűleg a termékenységeddel lesz összefüggő a dolog, ha mindketten egészségesek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!