Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan gyógyítható a Vulvodynia?

Hogyan gyógyítható a Vulvodynia?

Figyelt kérdés

Esetleg tud nekem válaszolni valaki, mi is ez a betegség pontosan, mik a jelei és hogyan gyógyítható???

Tegnap óta eléggé fáj/ég a hüvelybementem és a körülötte lévő rész, az orvosnak fura volt az ilyen erős érzékenység, de csak egy 3 napos hüvelykúpot kaptam rá és krémet (1 hónappal ezelőtt antibiuotikumos kezelés miatt volt gombám is).

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 10. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
2009. nov. 10. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan, hogy annyira fájt, hogy mosakodni is nehéz volt. Én végigcsináltam egy háromnapos pevaryl-g kúrát és utána egy hat hetes sós ülőfürdő kúrát és az segített.
2009. nov. 11. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem itt segítettek, hogy eljussak egy szakértő orvoshoz.

[link]

2010. febr. 8. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

És 2009-11-11 12:26-es válaszoló!

Ha Pevaryl-t használtál, akkor neked inkább valami gombád volt, a vulvodynia sajnos kicsit más.

2010. febr. 8. 23:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem gombám volt, mert nem mutatta ki a kenetvizsgálat. Csak gyógyítgattam magamat, ahogy tudtam, mivel a doki magasról tett rám, miután megérkezett a vizsgálat eredménye.

Tudom, mi a vulvodynia...

2010. febr. 9. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves előző válaszoló!

És neked mennyi ideig fájt, mielőtt meggyógyítottad magad ezzel a sós ülöfürdővel?

Mert nekem már lassan másfél éve.

2010. ápr. 18. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem már több éve fájt amikor kipróbáltam a sós fürdőt. Pár alkalom után már érezem javulást. Viszont amíg teljesen meggyógyult sok idő eltelt. Kitartás!
2010. ápr. 19. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Köszi a választ :)

És, hogy csináljam, a kádba engedjek vizet, és bele sima tengerisó?

2010. ápr. 19. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedved szerint a tengeri són kívül tehetsz még bele cickafark olajat vagy szárított gyógynövényt, ami lehet szintén cickafark vagy kamilla.
2010. ápr. 19. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg Dr Tkaáts Béla honlapját.O gyógyítja ezt a betegséget.
2011. nov. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!