Debrecenbe van ingyesen noi nogyogyasz? Segiteneket, elegge surgos?!
Az lehet gomba.
Szedtél anitibiotokumot most?
Neki van kenetszettje, postán tudod elküldeni neki a mintát:
ujhazy.hu
Be kell menni egy gyógyszertárba, aki tud rendelni a Béres Egészségtártól, ha jól emlékszem - de a honlapon ott van a neve -, és akkor oda megrendelik, az 1 nap, postán beküldöd, 4-5 nap múlva megvan a lelet.
Meg elvileg kéne legyen gyógyszertárban vizes oldatok méréséhez lakmuszpapír (kórházban és orvosoknak VAN), de Bp-en azt modnték, hiénycikk, és akkor az megmutatja, hogy gombás-e a fertőzés vagy bakteriális.
Egy pillanat, nehogy már rászoktassuk, hogy a problémáit az interneten oldja meg!! Ezek az így rendelhető laborvizsgálatok egyszerű szimpla tenyésztések, egy csomó betegséget nem mutatnak ki (van amit pl. csak PCR-rel lehet). Ezenkívül a nőgyógyász nem tudja így ellenőrizni a fertőzés elterjedtségét, érintett-e a petevezeték, a petefészkek, a méh.
Kérdező, Debrecenben van egy rakás SZTK, valamelyikben tuti hogy rendel női nőgyógyász. De a férfiak is ugyanolyan jók, az egész attól függ, hogy jó szakembert találsz-e vagy sem. Itt találtam egy keresőt, ahol lehet szülész-nőgyógyászokat keresni: [link]
14: Azt amúgy sem fogják megnézni, 15 éves kislánynál nem csinálnak se hüvelyi feltárást, se manuális vizsgálatot.
Felnőttnél se, ha nem kéri.
14: Egyébként tökjó a kereső!:) 2 hölgy is van.
A többi országrészben is van ilyen?
Hogy találtad meg?
Hát nekem míg szűz voltam is simán csináltak manuális vizsgálatot (nem vesztettem el tőle a szüzességem, a nőgyógyász nagyon óvatos volt), másrészt, ha ezt nem lehet, mert a szűzhártya nyílása nagyon szűk, akkor popsin keresztül is meg tudják csinálni.
Gugliztam, úgy találtam ezt a keresőt :) Sajnos nem tudom, hogy máshol is van-e ilyen.
17: Na azt nem szabad. Nálunk per is lett belőle a kerületi rendelőben. Sok az ilyen "baki", ezért nem szeretik az emberek a nőgyógyászokat, ezért stresszelnek tőle, meg hagyják ki. A gyulladás kiterjedtségének vizsgálatához meg elég a manuális vizsgálat? Azt szerintem meg kell nézni szemmel.
Köszi, akkor csak gratulálok, mert tök jó a kereső.:)
Debrecenben a Klinikán a gyermeknőgyógyászaton Dr. Székely Péter rendel, aki még országos szinten is az egyik legjobb nőgyógyász. A legfélősebb kislányokkal is megtalálja a hangot.
Mellesleg életem során két nő nőgyógyászom volt Debrecenben, magasan a legdurvábbak voltak, akikkel valaha kapcsolatba kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!