Mitől lehet ez? Reggel óta nehezen tudok pisilni és kicsit csip is. Pénteken voltam nőgyógyásznál semmi bajom sincs. Torkom 2 napja fáj. Lehet összefüggés a 2 dolog között?
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 19:06
11/16 anonim válasza:
Sajnos a nőgyógyásznáűl kaphattad el...
12/16 anonim válasza:
Szerintem megfázás és nem a nőgyógyásznál szedtél össze vmit. Menj el háziorvoshoz, de addig is használ tőzegáfonyát vagy kamillát.
13/16 A kérdező kommentje:
Sumetrolim van itthon, anyukám azt mondta, hogy azt szedjem be hátha jó lesz.
2013. okt. 13. 11:02
14/16 anonim válasza:
Egész dobot? Ha nem nehogy elkezdd! Rosszabbat tesz,mintha semmit nem veszel be.
15/16 A kérdező kommentje:
egész doboz igen
2013. okt. 13. 12:13
16/16 anonim válasza:
Az nem antibiotikum? Mert az nagyon erős dolog, ennyire nem kéne bombázni a szervezeted - ráadásul diagnózis nélkül.
Szerintem vitaminok, gyógyteák néhány napig, és ha nem javul, hanem romlik, akkor urológus kedden vagy szerdán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!