Tegnap jártam először életemben férfi nőgyógyásznál és a fenkélyukamba is belenyúlt, gumikesztyűvel! Ez normális? (15/L)
Figyelt kérdés
És azóta fáj is.2013. okt. 12. 12:42
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. okt. 12. 14:08
12/18 anonim válasza:
Előfordul bizony az is hogy egyszerre nyúl a végbeledbe (küzépső ujj) és a hüvelyedbe (mutató ujj, ha jobbkezes) is.
Ezt nevezik rektovaginális vizsgálatnak.
Azért egy női orvosnál elviselhetőbb lett volna...
15/18 anonim válasza:
Ez nem.normális hogy az orvos a seggedben turkált
16/18 anonim válasza:
De mint leirtuk, normalis.
Ne a szexualitast nezzetek mar benne, hanem az anatomiat, a vizsgalat ertelmet. Sajnos ranezessel meg nem tudnak az orvosok se diagnozist felallitani hiaba a 6 ev egyetem plusz x ev szakkepzes nem lesz rontgenlatasuk.
Nekem mindig mondja, hogy most mi jon. A huvelyultrahang kisse kellemetlen volt amikor meg epphogy csak 1x szexeltem... most aktiv nemi elet mellett mar turheto dolog.
De legalabb latjuk, hogy van-e peteeresem, meg minden rendben van-e.
17/18 anonim válasza:
Én még most hallok erről először.Nekem még soha egy doki sem csinálta.Pedig elég sűrűn kell dokihoz járnom.27/N
18/18 anonim válasza:
Ez csak szűz lányoknál protokoll eljárás, más esetben lehet hüvelyen keresztül is vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!