Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvely nyálkahártyája...

A hüvely nyálkahártyája mennyi idő alatt gyógyul be?

Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtt volt hüvelygombám, antibiotikumos kezelés miatt, amire kaptam gyógyszert (Kliont, mivel a Canesten nem gyógyított meg). Aztán megjött a havi menstruációm, aminek az utolsó két napján hasmenésem volt. A problémám ezután alakult ki: eltöltöttem egy csodálatos éjszakát a barátommal, de másnapra elkezdett lüktetni és "égni" a hüvelybemenetem és a vaginám külső része. Még aznap elmentem orvoshoz, aki alaposan megvizsgált, és azt mondta, hogy allergiás lehetek valamire vagy kidörzsöltek, de még az is elképzelhető, hogy egy kis gombám van megint, de erre nem mert megesküdni (azért kaptam rá egy 3 napos hüvelykúp kúrát). A kérdésem, mennyi idő alatt regenerálódik a hüvely nyálkahártyája??? Ma már csak "fura" érzésem van, de jó lenne tudni... (egyébként elkezdtem szedni grapefruitmag cseppet is, biztos ami biztos). A válaszokat előre is köszönöm!
2009. nov. 10. 11:08
 1/1 anonim válasza:
Ha nekem hasonló kis égő érzésem van,esetleg folyásom-én olyan krémet használok, ami tiszta aloe vera zselé.
2009. nov. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!