Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg fog jonni a hetvegen, de...

Meg fog jonni a hetvegen, de nincs feliratva a fogamzasgatlom. Mit tudok csinalni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
ezek szerint most vagy a 7 napos szünetben, felírhatja háziorvos is a gyógyszert, mire legközelebb szükséged lesz rá, ki is tudod váltani
2013. okt. 11. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem,mert volt fel ev kihagyasom.
2013. okt. 11. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Vga yiraszt a háziorvossal,vagy fél év helyett 7 hónap kihagyásod lesz.
2013. okt. 11. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
*vagy íratsz
2013. okt. 11. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Háziorvos (az enyémet legalábbis) nem tudja felírni, ezt ő maga mondta!
2013. okt. 11. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én háziorvosom se ír föl, azt mondta nem írhat már. Ha fél éve szünetelsz, akkor ez elég hirtelen ötletnek tűnik, hogy most folytasd a gyógyszert, gondolom ezért nincs gyógyszered. Vagy kihagysz még egy hónapot és közben beszerzed, vagy még ma elszaladsz valamilyen nőgyógy rendelésre és íratsz föl, vagy ha szerencséd van akkor csak jövő hét elején jön meg és hétfőn tudsz még szerezni gyorsan tabit, ha ma már nem érsz rá. Esetleg ha van hozzá bátorságod, akkor menj be patikába és kérj nagyon szépen. Én utáltam ezt, de a barátnőim évekig így jutottak hozzá a gyógyszerükhöz, mert lusták voltak dokihoz menni.
2013. okt. 11. 15:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hirtelen otlet,csak mindent az utolso pillanatra halasztok :/
2013. okt. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!