Nők! Ti milyen tampont ajánlanátok így?
Figyelt kérdés
Szóval 19 éves vagyok és kb. 5 éve menstruálok. Eddig egyszerűen nem mertem tampont használni, de most már azt hiszem itt az ideje, mert sokkal kényelmesebb lehet. A kérdésem az lenne, hogy milyen fajtával kezdjem? Nagyon vékonnyal, van olyan egyáltalán? Még szűz vagyok.2013. okt. 11. 05:16
1/7 anonim válasza:
Először minivel kezdd, hiszen az sem biztos, hogy könnyen felmegy elsőre.
2/7 anonim válasza:
OB tamponnal, amin rózsaszín csík van. Szüzesség elvesztése után nekem a sárga vált be. Bár én mostanában megint betétet használok, mert azt így is úgyis be kell tennem, hogyha átázik a tampon, akkor ne a bugyim legyen véres. Az első napokban, amikor erős a vérzés, akkor érdemes mindkettőt használni, de gyenge vérzésnél szerintem elég a betét is, főleg, hogyha, vagy kevés a vér, akkor a tampont kellemetlen kihúzni, mert szöszös, vattásodik, mert nem szívott még fel elég nedvességet.
3/7 anonim válasza:
OB mini vagy normál. A vérzés erősségedtől függően.
4/7 anonim válasza:
Elsőre mindenképp o.b. comfort mini-t vegyél, illetve ha erősebben vérzel, akkor ne a minit :)Nem kell félni a tampontól, kis gyakorlással könnyen lehet használni. Viszont ne szokj rá túlságosan, nem egészséges, ha lehet, csak akkor használd, amikor nem tudod elkerülni.
5/7 anonim válasza:
szia:) 24 éves vagyok. 4-5éve használok tampont én sem mertem az elején..
és annyira bánom !!!!hogy az nem igaz :((((
szerintem OB mini, de a normál is simán fel fog menni , bátran, tényleg lazulj el, simán menni fog, és ...százszor jobb....
6/7 anonim válasza:
ha 'normál' méretűt veszel, szerintem menni fog, nekem is ment elsőre.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. okt. 16. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!