Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányomnak 14 éves korába...

A lányomnak 14 éves korába megjött a menstruációja egy pár hónapig megvolt neki utána majdnem egy évig nem aztán megint egy pár hónapig és most egy éve nincs meg neki..17 éves lesz Októberbe.. Elvigyem nőgyogyászatra?

Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem igen.
2008. júl. 5. 20:27
 2/10 anonim válasza:
62%
én úgy tudom, hogy miután megjön először utána rendszeresen kell járni. Jó, nem minden nap, de úgy egy félévben egyszer kéne.. így meg mindenképpen
2008. júl. 5. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mindenképpen!!! (jó látni, hogy milyen gondos vagy még mindig a 17 éves lányoddal! :) )
2008. júl. 5. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Nem nagyon sovány, esetleg kövér a lányod? Mert az nagyon bekavarhat. Kéne szerintem egy hüvelyi ultrahang, és hormonvizsgálat mindenképp!!!
2008. júl. 5. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Szia!Szerintem is vidd el.Én egy 21 éves lány vagyok.És nekem is 14 évesen jött meg volt kicsikét majd megint aztán 15,5 koromban jött újra.Másfél évig nem is volt.Én nem mettem el akkor nőgyógyászhoz csak 16,5 évesen szerencsére semmi bajom.Egészséges a hormonháztartásom.De későn érő vagyok és nagyon nagyon soványka voltam.Sokáig fiúnak néztek és alig volt mellem.Mára megváltozott a helyzet.De a doki nem árt persze.
2008. júl. 6. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Igen, mindenképp, ugyanis az első egy évben még normális a ez a sok ingadozás, de utána már be kell állnija!
2008. júl. 6. 00:08
 7/10 anonim válasza:
80%
Szerintem igen,vidd el.Egyszer kell megjojjon legelsore.Utana 1 evig nem jon es miutan letelt ez az 1 ev utana rendszerezodnie kellett volna.A normalis havi igy kell jojjon.
2008. júl. 6. 08:25
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

mindenképpen vidd el, mert lehet hogy ő is menne, csak a lányok bátortalanokezzel kapcsolatba, mert az első vizsgálatok rosszabbul érintik a fiatalokat mint egy fogorvosi látogatás. Mindenképpen támogasd..és meg kell előzni a bajt, mert eleinte lehetrendszertelen, mert a hormonokat még az agy irányítja, de aztán már tudni kellene a szervezetnek , hogy mi a dolga, tehát ha ennyire nem jól működik ott valami gond van. Állj mellette akármi is legyen és derítsék ki..hormonvizsgálat, ultrahang , kezelés..ezeket mindenképp követeld ki a dokitól,mert ő nem fogja tudni mit mondjon, segítsége lehetsz, az orvosokra pedig néha rá kell parancsolni!

Az is lehet, hogy egy kis gyulladás okozza, tehát nem kell megijedni, de jó a végére járni, mert ha szertetnél unokát akkor nehogy később ezzel kelljen kűzdenie-ezt tapasztalatból mondom, de sajnos nálam az volt a naj, hogy nem megfelelő orvoshoz jártam és nem tudtam, hogy meg kellett volna vizsgálnia több módon..ezért mindenképpen figyeld a doki hozzáállását!

Remélem minden rendben lesz!

2008. júl. 6. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Amilyen hamar csak tudod, vidd el nőgyógyászhoz!
2008. júl. 6. 12:17
 10/10 anonim ***** válasza:
9%

Ne vidd el sehova!!! Higy nekem!

Olvastam, hogy a lányoknak csak 18 éves korra áll be a rendszeres menstruációja.

2008. júl. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!