A lányomnak 14 éves korába megjött a menstruációja egy pár hónapig megvolt neki utána majdnem egy évig nem aztán megint egy pár hónapig és most egy éve nincs meg neki..17 éves lesz Októberbe.. Elvigyem nőgyogyászatra?
mindenképpen vidd el, mert lehet hogy ő is menne, csak a lányok bátortalanokezzel kapcsolatba, mert az első vizsgálatok rosszabbul érintik a fiatalokat mint egy fogorvosi látogatás. Mindenképpen támogasd..és meg kell előzni a bajt, mert eleinte lehetrendszertelen, mert a hormonokat még az agy irányítja, de aztán már tudni kellene a szervezetnek , hogy mi a dolga, tehát ha ennyire nem jól működik ott valami gond van. Állj mellette akármi is legyen és derítsék ki..hormonvizsgálat, ultrahang , kezelés..ezeket mindenképp követeld ki a dokitól,mert ő nem fogja tudni mit mondjon, segítsége lehetsz, az orvosokra pedig néha rá kell parancsolni!
Az is lehet, hogy egy kis gyulladás okozza, tehát nem kell megijedni, de jó a végére járni, mert ha szertetnél unokát akkor nehogy később ezzel kelljen kűzdenie-ezt tapasztalatból mondom, de sajnos nálam az volt a naj, hogy nem megfelelő orvoshoz jártam és nem tudtam, hogy meg kellett volna vizsgálnia több módon..ezért mindenképpen figyeld a doki hozzáállását!
Remélem minden rendben lesz!
Ne vidd el sehova!!! Higy nekem!
Olvastam, hogy a lányoknak csak 18 éves korra áll be a rendszeres menstruációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!