Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érzékeny a melletek?

Érzékeny a melletek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az én mellbimbóim nem érzékenyek. Mármint, úgy értve, hogy ha a barátommal vagyunk, és mondjuk a szájával kényezteti, akkor sem érzek szinte semmit. Itt most nem úgy értem, hogy semmi jó érzést nem érzek, hanem, tényleg semmit. Szinte azt sem érzem, ha hozzányúl, olyan teljesen érzéketlen, és ez zavar, mert nem merem neki elmondani, mert félek azt hinné ő nem csinál valamit jól, pedig ez nem igaz, mert ha saját magam érintem is meg, akkor sem érzem az érintést, vagy csak minimálisan. Ez normális?

2013. okt. 10. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ne ijedj meg ettől. Vannak tipikus erogén zónák,de ez nem ezt jelenti,h mindenkinél egyformán érzékenyek. Ha máshol van érzékeny pontod,van orgazmusod,akkor semmi baj nincs ezzel.
2013. okt. 10. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem sem különösebben erogén zónám a mellem ... ez van :D... Annál inkább a nyakam ;-)
2013. okt. 10. 13:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Igen, a nyakam nekem is az;)
2013. okt. 10. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem érzékenyek a melleim, nem érzek semmit amikor azzal "foglalkoznak", nyakam, hajam, fenekem símogatása sokkal izgatóbb.
2013. okt. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!