Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik. Valami bajtól tartok....

Késik. Valami bajtól tartok. De mi lehet az?

Figyelt kérdés

Késik a menstruációm. Nagyon aggódom hogy valami baj van. 29napos a ciklusom 8-án kellett volna megjönnie... és minden van ami szokott lenni mellfájás nagyobb étvágy stb.

nagyon félek a bajtól.

múlt hónapban együtt voltam a barátommal az elejétől fogva védekeztünk-gumi- és minden rendben volt -megnéztük hogy nem e volt lyukas - mégis parázok tőle.. (nem nekem való a szexuális élet még...)

mégis mi ez a késés? sose volt ilyen..

18/L

2013. okt. 10. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet, az a biztos. Akkor legalább megnyugszol. (A stressz is okozhat késést.)
2013. okt. 10. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha arra a megállapításra jutottál, hogy még nem neked való a szexuális élet akkor mégis miért csinálod?

Amúgy egyetértek az előzővel vegyél tesztet az az egyik legbiztosabb módszer. Annak, hogy késik számtalan oka lehet.

A tünetekről meg annyit, hogy a menses előtti és a korai terhességi tünetek szinte teljesen megegyeznek, tehát ezek semmit nem jelentenek.

2013. okt. 10. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a barátod esett teherbe, akkor is neked fog késni.
2013. okt. 10. 00:52
 4/5 Szasz89 ***** válasza:

Ne fújj fel olyat, amit nem érdemes, lesz majd még okod idegeskedni később bőven. :)

Akár 2 hetet is késhet párszor az letedben. A nemi élet megkezdése fel tudja boritani a dolgokat (pszichésen is és hormonálisan).

A stressz tényleg késlelteti. Barátnőm talán rosszabb, mint te és amikor a fejébe veszi, hogy baj van, akkor annyira idegeskedik rajta, hogy 4-6 nappal is ki tudja tolni a menzeszét. Ez egyszerre kétségbeejtő s vicces.

Ha mindig védekeztetek és a párod is állitja, hogy nem szúrt el semmit és láttátok, hogy nem csúszott le vagy nem szakadt ki, akkor hidd el nekem, hogy még egy fél gyereked sem lehet.

2013. okt. 10. 05:08
 5/5 A kérdező kommentje:

egyszeri alkalom volt. mivel így érzek azóta nem is voltunk együtt-nem is szeretnék...

talán tényleg felfújom. csak mindig nagyon megijedek ha egészségileg valami nem normális + még az olvasott dolgok amikre tudom nem kéne hagyatkozni de a bogarat azért a füledbe ültetik...

azért köszönöm mindenki válaszát:)

2013. okt. 10. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!