Lehet a gyógyszertől?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, h augusztustól szeptemberig (tehát nem egyik napról a másikra) csúsztattam a fogamzásgátló bevételét, este 8 óráról 23.00,éjfélre.Mindig bevettem hányni nem hánytam, nem szedtem gyógyszert.Október elején meg is jött rendesen, sok volt, úgy mint szokott. Október közepétől hüvelyi fertőzésre szedtem klion antibiotikumot, klion d100 kúppal. november 4.én meg is jött napra pontosan mint szokott, de kevesebb volt. Nem pecsételés volt, csak kevesebb mint szokott. Ebben a hónapban a fertőzés miatt nem voltunk együtt, csak a kúra után 1szer, de akkor is védekeztünk és nem lyukadt ki az óvszer. Terhességi tünetem egyáltalán nincs, a mellem is úgy fájt ahogy szokott, és mikor megjött elmúlt. Lehet h az antibiotikum kavart be a ciklusomba, vagy szeptemberbe teherbe eshettem? De azóta megjött 2szer is, először normálisan, csak a mostani volt kevesebb. De az már több mint 2 hónap, bocsi de paranoiás vagyok elégg ebben a témában!(ja és 4 éve szedem a milligestet) köszi a válaszokat!)2009. nov. 9. 18:47
1/2 anonim 

válasza:

Szinte biztos,hogy az antibiotikum kavarta meg a ciklust,az tud ilyen cifraságokat!!!De ha nem bízol ebben,vegyél tesztet,vagy menj el orvoshoz,ő vér-vizelet mintából biztosat tud mondani,és így avval kapcsolatban is megnyugodhatsz,hogy a fertőzés teljesen elmúlt.
Nyugi!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:) Tudom belül is h hülyeség aggódni, de mindig is ilyen voltam:) tényleg köszi!
2009. nov. 9. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!