Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 30 éves vagyok, fogamzásgátlót...

Mindennévfoglaltgrrr kérdése:

30 éves vagyok, fogamzásgátlót szedek 2 éve és az utóbbi időben a havim nagyon lerövidült. Ez normális?

Figyelt kérdés
Eleinte mindig vagy hétfőn este vagy kedd reggel jött meg és szombat estig tartott, de pár hónapja csak szerdán este/csütörtök reggel jön meg, alig van valami és az is elmúlik szombat reggelre teljesen (pénteken már egy tisztasági betéttel kihúzom egész nap, annyira kevés van. ). Azt tudom, hogy tabletta mellett lerövidül a vérzés, de az normális, hogy ennyire?
2013. okt. 9. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tabletta mellett is rövidül...
2013. okt. 9. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet hoyg normális. de ha legközelebb mész orvoshoz kérdezz rá. nekem pl gyógyszer mellett 5 nap volt, nélküle meg 3 nap, ebből másfél nap amig rendesen jön utána már csak ekvés. AZt mondják a 3-4 napos menstruáció a legideálisabb, legegészsgesebb. Viszont mivel gyógyszert szedsz ez csak mesterséges ciklus igy ez nem jelzi a hormonális állapotodat.
2013. okt. 9. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is 30 vagyok, igaz már 2 éve nem szedek gyógyszert, viszont előtte 6-8 évig szedtem legalább. Nálam az utóbbi pár évben annyira lecsökkent a mennyisége, hogy tisztasági betétet használok, még tampont se tudok (nem is akarok mondjuk), annyira kevés a vérzés. Szerintem normális ez nálad, főleg tabletta mellett. De kontrollnál vesd fel a dokinak!
2013. okt. 9. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!