Méhszájsebre gombásodás elleni krém?
Azt mondta, hogy ez egy pici méhszájseb. (Ami mondjuk számomra elég kellemetlen még ha pici is, főleg, hogy a szeretkezések után 95%-ban vérzek és fájni is szokott).
Kérdezte, hogy van-e folyásom. Mondtam neki, hogy most perpil van, de az a szokványos, mert 1 hét múlva fog megjönni. Aztán megvizsgált, és úgy mondta a Canesten Combit, de gyulladást, illetve gombásodást nem mondott.
4 éve volt egy gyulladásom, akkor az orvos Kliont és Doxycyclint írt fel. De párom valamelyikre allergiás lett, valószínűleg ezért mondta most ezt.
Tegnap voltam a leletért, minden rendben volt. Gyulladást, gombás fertőzést nem írtak a leletre. Aztán mondtam neki, hogy a kúrát még csak most kezdem el, mert a menstruáció bezavart. De nem mondott rá semmit, hogy kontrollra kell-e mennem. Csak annyit mondott, hogy jól van. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!