Amikor megjön a menzeszem, hányni szoktam és fáj a hasam. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
nemrég múltam 16 éves.ha megjön első vagy első két napon mindig nagyon rosszul vagyok.suliból többször haza kellett jönnöm.szoktam bevenni No-Spa-t vagy Buscopan-t,de nem igazán használ.Ötletek és tapasztalatok,hogy mit tehetnék ellene?Már nem tudok mit csinálni,nagyon rosszul vagyok ilyenkor.2013. okt. 7. 19:58
1/4 anonim válasza:
Hányás után aludj egyet, így legalább a fejfájás részét átalszod :P Próbálj meg lazítani kicsit, kényeztesd magad, jó forró fürdő, kis tea, relaxálj, és jobb lesz.
2/4 anonim válasza:
Esetleg kipróbálhatnál valami kifejezetten menstruációs fájdalmak csillapítására szánt gyógyszert, legyen az akár Algoflex-M. Bár ha bemész egy gyógyszertárba, javasolhatnak valamit. Én általában Meristin-t, vagy súlyosabb fájdalmak esetén Algopyrin-t veszek be, ami a havim elején egy tablettával elmulasztja minden fájdalmam, vissza se tér. Csak sajnos, ez utóbbi kettő vényköteles.
3/4 anonim válasza:
Hányingerre esetleg Daedalon tabletta, szintén vény nélküli, de csak ha nagy szükségét érzed. Pici, egy korty víz elég hozzá.
Előző voltam.
4/4 anonim válasza:
Meristin vényköteles lett? Kb. tíz éve egyszer vettem, akkor nem volt az.
Próbáld ki, hogy ha többet vagy kevesebbet iszol vagy eszel előtte, akkor könnyebb lesz-e? Nekem nem voltak nagy görcseim, de amióta a megelőző napon kevesebbet eszem, elmúltak a görcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!