Ma jött meg, pontosan, és tablettát szedek. Azonban csak barna. Nekem nem szokott barna lenni, hanem rögtön vér jön. Most akkor valami gond van?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 13:55
1/5 anonim válasza:
Nekem előtte és utána is parna szokott lenni,de ha sok napig csak barna akkor kérdezz rá a nőgyógyászodtól.
3/5 anonim válasza:
nekem mikor barna volt 1 hétig akkor elmentem nödokihoz..
4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?Mert lehet, hogy most fog beállni és azért változott meg a színe, fiatalabb koromban nekem is állandóan változott, nem volt barna és tovább is tartott.Most van amikor barna, csak pár napig tart.
5/5 A kérdező kommentje:
Én már 23 éves vagyok, már beállt egy ideje, főként a tablettáknak köszönhetően.
Mostmár kezd pirosodni, úgyhogy valószínűleg normális lesz, csak nekem még sosem volt barna, ezért kicsit elgondolkodtam hogy miért lehet.
Köszi a válaszokat.
2009. nov. 9. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!