Mitől lehet, hogy ég ott lent hogyha pisilek?

20:24-es vagyok..
egy éve van ez nálam :( de még fiatal vagyok nagyon, nem merek senkinek se szólni

utolso! hány éves is vagy? ha más nem menj be a gogyszert
rba és vegyél canestent!

A canesten egy krém.Vagy egy krémmel kombinált tabletta.Van ilyen is olyan is.
Köszi mindenkinek!

Canesten -vény nélkül kapható gyógyszer (hüvelytabletta és krém), kb. 2200 ft az ára.
Különböző gombák - általában Candida fajok - által okozott hüvelyfertőzés és hüvelygyulladás valamint a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás bőrbetegségeinek kezelésére alkalmas. A Canesten Kombi hatóanyaga (klotrimazol) széles spektrumú gomba ellenes hatással rendelkező imidazol származék.

Jaj nekem! Mind a ketten, Kérdező és 20:24-es is, menjetek nőgyógyászhoz, mert ez fertőzés! Nincs mit szégyelni, ilyen kialakulhat csak úgy, magától is, ha pl. éppen gyengébb az immunrendszered.
Kedves Kérdező! Mindenképpen kezeljétek a pérodat is, különben egymásnak fogjátok adogatni.
Mielőbbi gyógyulást mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!