Sárgás színű, nagyon kellemetlen szagú hüvelyi folyás?
Figyelt kérdés
Már több éve szenvedek tőle. Voltam nőgyógyásznál, nem segített semmit (antibiotikumot írt fel, ami nem hogy nem segített, de a gyomromat tönkre tette..) Próbáltam számtalan kenőcsőt, kúpot semmi... Valaki tudna valamilyen tanácsot adni? Félek, hogy következménye lehet.
Nem élek nemi életet.
16/L
2013. okt. 4. 10:45
1/7 anonim válasza:
Bakteriális fertőzésed lehet
Én anno 7 napig Betadine kúp, és utána Gyntima kúp szintén 7 napig
ez mindkettő vény nélküli
Talán elmehetnél másik orvoshoz, aki lelkiismeretesebben végzi a munkáját
2/7 anonim válasza:
Szerintem is keress másik nőgyógyászt, mert akinél voltál, az nem normális..
3/7 anonim válasza:
16 évesen már próbáltál számtalan kenőcsöt és kúpot..? Orvost kellene másikat próbálnod, kellene első körben egy kenettenyésztést csináltatni, amiből kiderülne, hogy pontosan mi okozza a folyásod. Aztán azt célirányosan kezelni. 16 évesen ne otthon próbálkozz kotyvasztani, kérlek!
4/7 anonim válasza:
Mindenképp a nőgyógyászváltást javaslom és ne kísérletezz tovább, mert komoly következményei lehetnek!
5/7 anonim válasza:
Ha van kapcsolatod, minkettőtöket kell majd egyszerre kezelni.
6/7 anonim válasza:
Bocs! Elnéztem az utolsó mondatodat. Mégegyszer elnézést.
Akkor alsónemű: pamut, nem tanga. Naci: nem tapadós, nem passzos. Intim mosakodás semmi szappan, csak víz. Tilos irrigálni!
Wc után popsimosás. Lent a szőrtelenítés mellőzése. + az új doki.
7/7 anonim válasza:
Próbálj ki egy tejsavas hüvelyhám regeneráló kúrát aztán menj el egy jó magándokihoz, aki végre foglalkozik veled, nem csak ontja ész nélkül a recepteket. Azért nem segít a gyógyszer, mert már hozzászokott a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!