Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most meg fog jönni?

Most meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Már mindenem fejlett fehérfolyásom is kb.2 éve van.Úgy kb. egy hónapja pár db. piros pötty volt a bugyimban.Fehérfolyásom egy ideje(úgy egy hete)fura lett, hol nagyon sok, hol kevesebb de pár napja kevés van szinte alig de az olyan nagyon fehér hogy a fehér bugyimon is teljesen kitűnik úgy rikít.Ma nem tudom miért de reggeltől kezdve megállás nélkül ettem.Az alhasam olyan fura mintha zuborogna de igazából nem is csak olyan futi érzés meg olyan nagynak látom.A mellem meg múlt héten nagyon érzékeny volt mondjuk most valamiért nem annyira.Ja és az utóbbi időben sokat nőttem, híztam.

14/l

2013. okt. 3. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pár héten belül megjön,úgyhogy mindig legyen nálad betét,hogy ne érjen meglepetés.
2013. okt. 3. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Az van nálam már beraktam
2013. okt. 3. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hogy megjön, de 17 éves korodig ráérsz még.
2013. okt. 4. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi:)
2013. okt. 4. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!