A fogamzásgátló nyugtat is?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem be az elsö szem fogamzásgátlót, (vérzés zavarok miatt kaptam) és azt vettem észre hogy ma amióta felkeltem, le vagyok lassulva, mintha be lennék nyugtatózva. Lehetséges ez? (Lindinette-t szedek)2013. okt. 3. 09:35
1/5 anonim válasza:
1 nap alatt nincs még hatása, ez inkább az időjárás miatt van
2/5 anonim válasza:
Biztos, nem a gyógyszer miatt érzed ezt. Egyébként én régebben hasonlót szedtem, mint a Lindinette és én folyton ingerült voltam tőle.
3/5 anonim válasza:
Ahogy elolvastam a kérdést, hirtelen az jutott eszembe, hogy tulajdonképp persze hogy nyugtat: a nem kívánt terhesség elég idegesítő lehet...
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó. Hangsúlyoztsm hogy vèrzès zavarra kaptam.
2013. okt. 3. 10:19
5/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy nyugtat. Én kifejezetten ingerlékeny voltam, mikor elkezdtem szedni. Szerintem biztos, hogy nem attól van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!