Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem merek tampont...

Miért nem merek tampont használni?

Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy ha a rossmann vagy dm felé járok bemegyek, bár nagyon nem merek vennei tampont :S Úgyszeretném, hogy anyum ne tudja meg hisz neki nem kell mindenről tudnia xD Szóval hogyha mernék is venni, em merném feltenni magamnak. Hova kell tenni egyátalán?Nem tudom valahogy attól is parázok hogy felrakjam de kiszeretném próbálni, mert sokak szerint kényelmes és ezért. Köszönöm a válaszokat 13/L
2009. nov. 8. 10:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Na hallod! Remélem, azt tudod, hogy honnan jön a menstruációs vérzés. A hüvelyből, tehát a tampont is oda kell felhelyezni, akkor, amikor menstruálsz.

Egyébként a tamponos dobozban van egy leírás, sőt a jobbakban razj is, hogy hogyan és hova kell a tampont dugni:)

2009. nov. 8. 10:33
 2/14 anonim ***** válasza:
40%

Mi az, hogy hova kell tenni? O.o

Mi az, hogy anyudnak semmi köze hozzá? Okay, megértem mert elvileg tényleg nem, de ez egy olyan piti dolog, mi a baj vele? Te azt is cikinek érzed ha tud róla pl, hogy eszel? Mert ez kb annyira természetes dolog.

Én elmondtam anyumnak és pontosan azért a vagon kérdésért amiért te itt most hisztizel és semmi ciki nem volt benne (bár én tudtam hova kell rakni, csak a technikára nem jöttem rá)

2009. nov. 8. 10:34
 3/14 anonim ***** válasza:
9%
Esetleg ne menjünk el feltenni neked??? :o :S
2009. nov. 8. 10:36
 4/14 anonim ***** válasza:

Találtam neked egy jó oldalt ebben a témában:

[link]

2009. nov. 8. 10:38
 5/14 anonim ***** válasza:

ugyanígy vagyok vele én is

nekünk van otthon, csak nem merem használni, 1-2x próbáltam és nem jött össze

anyunak pedig én se akarok szólni

2009. nov. 8. 10:58
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
Akkor használj tampont, ha már anyudnak is meg mernéd mondani. (Más dolog, hogy tényleg megmondod-e, de amíg ez ciki, jaj, meg ne tudja, addig gyerek vagy még ehhez.) Nálunk soha nem volt téma, hogy tampont vagy betétet használok-e, de ha együtt megyünk bevásárolni, csak beledobom a kosárba ami kell és kit érdekel ha meglátja. WC papírt is használ mindenki, azt mégsem ciki venni:)
2009. nov. 8. 11:07
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Jesszus, mi van ha anyátok megtudja? Ez nem valami eget rengető dolog.. Azt megérteném, hogyha mást akarnátok ott tudni, és arról nem szóltok neki. Nem ciki erről beszélni az anyukákkal. Ha pedig úgy érzitek, akkor valami komoly gondotok van..

Kérdésedre válaszolva: nem tudom miért nem mered használni.. ez nem olyan, mint az első együttlét, vagy hasonló.. nem értem, hogy sok lány minek spilázza túl ezeket a dolgokat..

Arra figyelj, hogy mini méretben vegyél. Használat: kicsit meghúzod a madzagot, míg meg nem akad, utána feltolod magadnak, addig amíg tudod, a madzag persze lógjon ki. Lehet, hogy kicsit fájni fog, de attól még nem kell semmi rosszra sem gondolni, és egy nagyon rövid időn belül el is múlik.

2009. nov. 8. 11:08
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tudod, hogy a puncidban lévő két lyuk közül melyik a hüvely, elmondom.Ülj le bugyi nélkül egy tükör elé, húzd szét a szeméremajkaid, az elöl lévő lyuk a hüvely, oda kell tenni a tampont. Hátrébb a húgycső van.
2009. nov. 8. 15:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Nyugodtan beszélhetsz anyukádnak az ilyen problémáidról, hidd el még örül is neki, hogy tőle kérdezed meg és nem az XY-októl mint mi, mert érezteted vele, hogy megbízol benne. És az anyukáknak ez nagyon jó érzés, az enyém is örült amikor megosztottam vele a kérdéseimet, mert hozzá bármikor fordulhatok, ha baj van.

Tampont venni meg egyáltalán nem ciki, ez pont egy olyan természetes dolog, mint az evés, ivás, WC-zés.

2009. nov. 8. 16:51
 10/14 anonim válasza:
0%

Szerintem is beszélj anyuddal nyugodtan,kezeld úgy,mint egy jó barátnőt..hidd el segíteni fog neked, bár ilyen fiatalon nem tanácsos használni még..majd kb. 3-4 év múlva...de ha szeretnéd,bajod nem lesz tőle.

Azért a többiek meg gondolkodjanak el rajta,miért kell ilyen bunkón írni szegénynek..kislány még..el kell magyarázni neki nem leosztani...

Sok sikert egy segítőkész barát.

2009. nov. 16. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!