Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Segítenétetek?

Lányok! Segítenétetek?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok, kb egy hete lett sok a fehér folyásom, de ma ilyen sárgás, inkább barnás foltot találtam a bugyimban. Ez lehet első menstruáció? Esetleg fertőzés?
2013. okt. 1. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viszket,és nincs kellemetlen szaga a folyásnak,akkor a menstruáció előjele lesz.
2013. okt. 1. 16:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem viszket, nem csíp, nem ég. Csak azért kérdeztem, mert más kérdésekhez írtátok, hogy ha sárgás, akkor fertőzés, de akkor ez nem az, vagy igen???
2013. okt. 1. 16:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy szaga van, nem kellemetlen, de nem is a legjobb, ez normális, vagy nem???
2013. okt. 1. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fertőzés.
2013. okt. 1. 17:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megmentettél, mert csak frissítettem az oldalt, és néztem hogy írt-e valaki. Köszi még egyszer
2013. okt. 1. 17:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni, hogy lehet hogy holnap már rendes piros is lesz, vagy csak majd a következőkor??
2013. okt. 1. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem lehet tudni. Lehet, hogy holnap rendes piros lesz, lehet, hogy jövő hónapban, de az is lehet, hogy egy ideig semmi nem lesz, de az is normális.
2013. okt. 1. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Sárga a vérsavótól lett, ha már láttál régebbi vérfoltot pl. zsepin, annak is sárgult a széle; amikor véraláfutásod lesz, akkor is a végén sárgán gyógyul.

Fertőzésnél szagos lenne, csípne, viszketne, fájna, lüktetne.

2013. okt. 1. 18:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor ezt számíthatom elsőnek, vagy nem?
2013. okt. 1. 18:54
 10/11 anonim válasza:
igen, de nekem is ilyen volt mikor megjott aztan 2 honap mulva megjott megint de akkor mar piros volt. az elso mensim barna volt. azthittem befostam XD nyuuuugiiii minden okeeeeees
2013. okt. 1. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!