Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen érzés a menstruációs...

Milyen érzés a menstruációs ájulás?

Figyelt kérdés
mert én ájultam már el,de nem mondták hogy az miért volt?szerintem a menstruációm miatt!tehát akkor milyen érzés?11L

#menstruáció #ájulás #menstruációs ájulás
2013. szept. 30. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem a menstruációtól nem ájul el az ember. Ha nem mondták mi miatt, akkor biztos leesett a várcukrod (ha más lett volna, akkor elküldenek orvoshoz), ilyen akkor szokott előfordulni, ha nem eszel reggelit, és utána sokat kell állnod, vagy valamilyen fizikai megterhelés ér.

A menzesz miatt nem szoktak elájulni az emberek, max megszédülni, ha valakinek erős fájdalmai vannak vagy nagyon hirtelen erősen vérzi, de azt úgyis észreveted volna...

2013. szept. 30. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan, mint bármilyen más ájulás. Elsötétül minden és elvágódsz a földön.
2013. szept. 30. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ájulás oka mindig az, hogy leesik a vérnyomás és az agyban átmenetileg véráramlási zavar lesz. Ezért is kell fektetni az ilyen embert legalább 10-15 percig.

A kiváltó ok lehet fájdalom, akár menstruációs is. De ha sokáig egy helyben áll az illető akkor is jelentkezhet ájulás vagy kevés folyadékot fogyasztott valaki.

Az ájulás mindig ugyanúgy zajlik.

2013. szept. 30. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Ohh télleg ,mert sokat álltam kb.10 percet és előtte nem ettem reggelit,se semmit üres volt a hasam!de,a házi orvos meg azt mondta hogy a menzesz miatt van.

Köszi a válaszokat!

2013. szept. 30. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik menstruációs ájulás, szerencsére ritka, de te sajnos pont beleestél.
2013. okt. 1. 08:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a válaszod!Végre valaki megérti hogy van menstruációs ájulás!
2013. okt. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!