Idén összesen négyszer menstruáltam. Mitől van ez? Mikor van peteérésem? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!
15 éves vagyok és először kb. 4 éve jött meg. Akkor úgy fél évig rendesen megjött, szinte óramű pontossággal. Azonban évekig semmi nem volt. Nagyjából másfél éve újra elkezdődött, de nagyon rendszertelen. Talan egyszer volt olyan, hogy 2 hónapban, 2szer jött meg. Idén pedig 50-60-70 napra kezdtem el vérezni. Mitől lehet ez? Azt mondták, hogy a hormonháztartásom ügyetlenkedik, de ez mit jelent?
2013. szept. 29. 21:07
1/1 anonim válasza:
ez még ennyi idősen belefér nagyjából, az a baj orvosok ritkán vizsgálják ki tini korban majd csak akkor ha babát akarsz. Addig csak felirnk a fogamzásgátlót ami egy mesterséges ciklust csinál, de sajnos az okot nem oldja meg és vannak olyan hormonális problémák amiken még ront is ami persze scak akkor derül ki ha teherbe akarsz esni és nem sikerül. Hogy mikor van peteérsed nem számit addig amig nem akarsz babát. A lényeg ha majd élsz nemi életet védekezz. H angyon zavar ez a dolog akkor endokrinológushoz menj ez rá tartozik nem nőgyógyászra ha lelkiismeretes akkor elküld vérvételre és kideriti van-e hormonális problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!