Miért van az, hogyha kimosom a hajam, akkor utána olyan a hajam, mintha az egész zsíros lenne?
Figyelt kérdés
Head and schoulders classic típusát használom, de a héten a mandula olajas változatát használtam egyszeri alkalommal és azóta nem lehet kimosni a hajból azt az olajos,zsíros hatást. Rögtön visszatértem a classic válozatára de már az sem segít. Veletek már volt ilyen?Ha igen, akkor mit ajánlotok erre csajok? :)2013. szept. 29. 11:13
1/3 anonim válasza:
ha átmosod háromszor a hajad, akkor csak kijön belőle az olajos cucc.
vizezd be a hajad, tegyél rá sampont, kezdd el dörzsölni finoman, aztán megint ereszd meg a vizet, mosd le. aztán megint tegyél rá sampont.
nincs az az isten, hogy ne jöjjön le.
az ilyen olajos cuccokat meg felejtsd el. akkor már inkább pakolást használj.
3/3 anonim válasza:
Én évek óta ezt használom, de soha nem éreztem úgy ahogy mondod.
Mosd le normálisan, akkor nem fog ragadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!