28 hetes terhes kismama vagyok es mostanaban ellegge fajnak a csontjaim odalent, sott neha zsibbadok is, masnal is jellemzo ez? . Mitol lehet ez? Mit lehet tenni ellene?
kálcium hiány, meg gondolom a baba már nyomja a berendezéseidet. Ettől lehet a zsibbadás.
A csontfájdalom, meg ahogyan tágul a medencéd, készül a szülésre, de mondom vigyázz a kálciummal is, mert terhesség alatt ez nagyon gyors iramban szívódik el az anyától.
Elöször is ne szedegess semmit (se gyógszert, se vitaminféléket) csak ugy, mert árthat a baba fejlödésének.
Ha ilyen bajaid vannak, akor az orvsdnak mindmeg, majd ö felir olyat és megfelelö adagolásban, amit szabad terhesség alatt is szedni.
Nekem is voltak ilyen fájdalmaim, amikor a babámat vártam. Azt mondta az orvosom, hogy a medencém alakul, formálódik, hogy majd kiférjen a baba. Néha menni is alig tudtam, úgy éreztem, kibújik a baba. Nekem azt tanácsolták, hogy végig szedjem a terhesvitamint (én elevitet szedtem).
Szerintem, érdemes megbeszélned az orvosoddal a problémádat, bár valószínűleg meg fog nyugtatni, ahogy velem is tette az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!