Flóra12 kérdése:
Szedett-e már valaki Cypromixet?
Figyelt kérdés
Milyen mellékhatásokat tapasztalt? Okozott-e hízást? Nekem férfihormon túltermelődésre írta az orvos,de félek elkezdeni szedni.2013. szept. 28. 20:18
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem 17évesen gyerekendokrinon írták fel szintén magas férfinemihormonra (nem menstruáltam). 11 hónapig szedtem, és sajnos azt kell mondanom: életem eddigi legroszabb 11 hónapja volt. Nagyon megviselte a szervezetemet, állandó hasmenést okozott, hányingert, szédülést, fejfájást... Most fél évvel utána pedig a hajam is hullik (a hajhullás általában később jelentkezik). A pattanásaimra és a szőrösödésre jó volt akkor amikor szedtem, másra nem. Azóta jónéhány orvosnál jártam, és mind azt mondta hogy teljesen marhaság volt szednem. Lehet hogy nálad nem így lesz, mert teljesen emberfüggő, hogy ki hogyan bírj a nagy hormondózist, de szerintem kérdezz meg más szakembert is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!