Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan szóljak a tesi tanáromnak?

Hogyan szóljak a tesi tanáromnak?

Figyelt kérdés

Egy tök rendes tesitanárunk van csak az a baj hogy férfi.

Az első órán közölte velünk hogy ha valakinek megvan és görcsöl akkor szóljon és megbeszéljük hogy kap-e felmentést. Én nem az a fajta vagyok aki csak úgy bátran kiáll és szól a múltkor is végigszenvedtem az egész órát.

Abban kérném a segítségeteket hogy adjatok tippet hogy miként szóljak ilyenkor a tanárnak.

2013. szept. 26. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ezt nem kell szégyellni. Odamész és megmondod, hogy a mai órára szeretnél felmentést vagy részleges felmentést kérni mert görcsöl a hasad...ennyi. Sztem nem kell annyira ráparázni. Esetleg megmondhatod, hogy szívesen részt veszel az órán, de ha van valami olyan feladat akkor azt most kihagynád
2013. szept. 26. 21:38
 2/10 anonim válasza:
94%
Nekem is férfi volt a tesitanárom. :) Ez egyáltalán nem szégyen ezt ő is tudja hogy természetes dolog. Odamész félrehívod és megmondod neki. Semmi ciki nincs benne.
2013. szept. 26. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Mi régen ezt így intéztük, hogy oda mentünk és megmondtuk, hogy tanár úr, egészségügyi felmentést szeretnék kérni, mert nagyon görcsöl a hasam...ez nem szégyen, ez természetes minden nőnél...
2013. szept. 26. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Egy férfi és tudja, hogy mi a menstruáció és hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. Nem a nemén múlik, hogy meglehet-e vele beszélni ezeket a dolgokat, hanem a természetén! Márpedig ha tök rendes, akkor nyugodtan beszélhetsz vele erről!
2013. szept. 27. 06:06
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
*Egy férfi is tudja. Bocsánat! Előző voltam.
2013. szept. 27. 06:07
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
3. teljesen korrekt módon intézte, én is így tenném.
2013. szept. 27. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
nekünk is férfi de nekünk azt monta hogy mondjuk meg hogy O.B azokon a napokon is vagy H.B (havi baj)
2013. szept. 27. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Mi mentünk akkor is ezzel az ürüggyel, ha épp nem volt meg :) Csak az első alkalom fura.
2013. szept. 30. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szólj, nagyon rendes lehet. Nekünk is férfi a tesitanárunk és közölte, hogy a mensi nem ürügy arra, h ne tesizzünk... Nálunk akkor is kell sajnos, görcsölhet akármennyire is. :/
2013. okt. 9. 15:35
 10/10 x0 ***** válasza:
#7: az O.B mi? H.B = havibaj = menstruáció, tehát O.B = o*baj, de nem tudom mi az az o betűvel kezdődő szó.
2023. dec. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!