Mitől maradhat ki?
Figyelt kérdés
Már két hónapja nem jött meg, és nem tudom miért.
Nem élek szexuális életet, nem fogyókúrázom, szervi bajom sincs, beteg sem vagyok, és gyógyszert sem szedek semmilyet.
Az étrendem is ugyan az, tehát semmi nem változott az életemben ami kiválthatná.
Mitől lehet? Tudom, hogy ezer oka lehet, de azért mégis fura...Valakinek volt már így?
18/L
2013. szept. 25. 18:02
1/2 anonim válasza:
Nem voltál mostanában stresszes? Egyébként én elmennék orvoshoz, mert tényleg ezer oka lehet, és ezeket érdemes kivizsgáltatni, nehogy emiatt egyszer ne eshess teherbe...Egy barátnőmnek már 3 hónapja nem jött meg, a terhességi teszt negatív lett, gyógyszereket sem szed, viszont az elmúlt egy év iszonyú stresszes volt neki. De neki is mondtam, hogy a legbiztosabb a nődoki.
2/2 anonim válasza:
Egy hónap kimaradás normális, de kettő már nem.
Ha nem jön a harmadik sem, akkor irány az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!