Láz a menstruációtól?
Figyelt kérdés
Ezen a héten jött meg elősször a menstruációm...
eddig sem voltam suliban,mert lázas voltam,szerdán már nem,szerdán jött meg,és megint lázas lettem. Ez a láz a menstruációtól van?
2009. nov. 6. 13:37
1/3 anonim 

válasza:

Nemhinném, talán inkább az idegességtől, amit a menstruációd okozott vagy egyszerűen csak visszajött a betegséged. Nem igazán hallottam még arról h menstruációtól lesz lázas valaki, de ha mégis van, valaki biztos megírja :)
2/3 anonim 

válasza:

Ez szerintem az egyén szervezetétől függ nagy mértékben.
Pl. eleinte nekem mindig úgy jött meg, hogy szinte csak akkor vettem észre, mikor WC-re mentem...
Majd egy idő múlva már az ideje előtt voltak "tünetek": az arcomon sok lett a pattanás, ami a menstruáció múlásával szintén elmúlt, továbbá igen görcsöltem, és hőemelkedésem is volt/van. A hangulaton is érezhető, hogy ideje van, mert akkor ingerlékenyebb, türelmetlenebb vagyok.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt középiskolás koromban, hogy 1-2 alkalommal belázasodtam, amikor megjött...hát figy, ha nem múlik el menzesz után akkor doki...de igazából nődokihoz úgyis el kell menni és ha megkérdezed tőle ő biztos tud majd válaszolni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!