Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » LÁNYOK SEGÍTSÉG! Viszket a...

LÁNYOK SEGÍTSÉG! Viszket a puncim, nem tudom mit tegyek? :$

Figyelt kérdés

2 napja viszket a puncim, és fáj meg érzékeny. nem tudom mit tegyek. 14 éves vagyok, még nem jött meg menzeszem, fehér folyásom van, de ma olyan sárgás színű volt. Nagyon aggódok, lehetőleg itthoni kezelésre gondoltam,nem szeretnék dokihoz menni, anyukámmal kínos erről beszélnem (ne kérdezzétek miért) és nem tudom hogy kell bevenni (?) a kúpot, úgyhogy azt hanyagolnám, ha lehet.

KÉRLEK SEGÍTSETEK, FONTOS!

2013. szept. 23. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Anya, aztán vele, vagy nélküle de go orvos! ;)
2013. szept. 24. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:

"Tudom hogy ciki, de félek, meg mert szőrös is és úgy elég gáz. Ez ellen esetleg tudsz valamit javasolni?"

Borotva, gyanta. :) De amúgy orvos, még mindig. Biztos látott már szőrös puncit a praxisában...de ha nem hát majd lesz egy jó napja.

17/L

2013. szept. 24. 14:37
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönök minden értelmes választ:))
2013. szept. 24. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Az orvosok ellenzik többségükben a borotválást! mert egészségtelennek mtrtják.

Van olyan barátnőm, akinek durván be is szóltak emiatt!

2013. szept. 24. 19:29
 15/15 anonim válasza:
23%
ej hát ha bokros akkor menj át rajta fűnyíróval mert a szőrös puna elég gázos már pont abban a korban vagy hogy leszedhetéd.
2015. nov. 19. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!